ADHD se u današnje vreme mnogo više prijavljuje nego što bi trebalo da postoji u jednoj populaciji, smatra školski psiholog.

Read more...

Državni službenik Marko Đurić, zajedno sa tabloidima vodio je kampanju koja najdirektnije ugrožava moju bezbednost na besprimeran način, rekla je u emisiji „Odgovor“ TV Šabac političarka Rada Trajković i najavila tužbu protiv direktora Kancelarije.

Read more...

Neurotski poremećaji su lakši psihički poremećaji, i neke od neurotskih simptoma ima svako od nas, u manjem ili većem obliku.

Read more...

Biti mlada žena u Srbiji sa retkom bolešću ne deluje lako - nezadovoljavajući životni standard, terapije koje se ponekad mere luksuzom, društveni pritisci i diskriminacija, nerazumevanje. Iz tih razloga ove žene svoju bolest, koja često nije vidljiva na prvi pogled, zavijaju u slojeve šminke, obaveza i dobrog raspoloženja, koje crpe iz neizvesnosti narednog dana.

Read more...

Penzionisani šef Službe državne bezbednosti Jovica Stanišić dao je iskaz u Upravi za borbu protiv organizovanog kriminala, dva dana nakon ubistva premijera Zorana Đinđića i dan nakon što je lišen slobode zbog postojanja sumnje da je učestvovao u zaveri u kojoj je Đinđić ubijen.

Read more...
Scroll to top