U nekim krajevima Srbije nevinost je i dalje na ceni, pa se devojke dovijaju na razne načine kako da ostanu "netaknute" pre braka.

Read more...

Jedan od najlepših kutaka na obali Jonskog mora u Albaniji, osmislio je bivši oficir JNA, avanturista koji je odlučio da se skući na primorju, Marjan Trajkovski.

Read more...

Kada je Iskra Brajović Babić objavila fotografiju kako doji ćerkicu Ines na javnom mestu, pokrenula je lavinu komentara na ovu temu.

Read more...

Jedan od najautentičnijih pesnika domaće književnosti i najveći srpski boem druge polovine 20. veka napustio nas je na današnji dan 1986.

Read more...

"Granice ne postoje. Mi sami određujemo granice. Ako je naš um dovoljno jak ne postoji prepreka da se razbiju sve granice mogućeg", poručuje Marko Nikolić (30), master profesor fizičkog vaspitanja i sporta, fitnes ekspert i motivacioni govornik.

Read more...

Ljudi će raditi mnogo manje za tri decenije nego danas, rekao je Džek Ma, osnivač Alibabe.

Read more...

Mlada žena iz okoline Golupca obolela je od raka na plućima i to teškog i komplikovanog oblika. Njen otac sa verom je došao u manastir. Pročitana je molitva kod moštiju svetog Zosima. Na čuđenje lekara, Snežana je postala zdrava.

Read more...
Scroll to top