Prenosimo vam fenomenalan tekst Mirjane Bobić Mojsilović koji nosi naziv "Kako ostati normalan u Srbiji", a opisuje prosečnu srpsku ženu kao uzor kako uprkos svemu ostati pozitivan, srećan i što je najvažnije - normalan!

Read more...

Bliži nam se tužan jubilej, ujedno i svedočanstvo o našoj sramoti koja traje skoro punih 20 godina - svedočanstvo o smrti popularnog glumca Dragana Maksimovića, koga su 18. novembra 2000. godine pretukli navijači Rada, neonacisti, nanevši mu povrede zbog kojih je Maksa preminuo u bolnici dva i po meseca kasnije.

Read more...

U životu su mi razni muškarci prošli kroz ruke. Bilo je dobrih, bilo je i onih manje dobrih, bogatih, siromašnih, pametnih... Ma bilo ih je svakakvih. U svakom slučaju, u zavisnosti od životne faze u kojoj sam bila moji kriterijumi su se menjali, premda me je jedan osnovni vodio kroz većinu odnosa - da me tip jednostavno "radi".

Read more...

Zlatko Šobot je jednog jesenjeg jutra seo u autobus žureći na sastanak. Kada je video ponašanje vozača uskoro je zaboravio i na sastanak i na žurbu. Pred njim se odvijala scena zbog koje je pomislio da je možda pogrešio i autobus ali i državu. Zlatkovo iskustvo prenosimo vam uz fotografije koje je tog dana načinio.

Read more...

Profesor dr Branimir Nestorović je odustao od rada u Kriznom štabu, ali nije napustio svoje stavove.

Read more...

U potresnoj ispovesti doktorka kaže da je sve izdržala samo da bi dokazala da je njen sin bio žrtva satanističke sekte.

Read more...

Preljuba - najčešći kamen spoticanja u ljubavnim odnosima parova, upravo je podignuta na viši nivo.

Read more...
Scroll to top