BalkansPress

Dobro došli!

Odluka ruskog državnog vrha da proglasi djelimičnu mobilizaciju prošla je bez većih potresa u društvu. U milionskim gradovima Rusije održani su stihijski antiratni mitinzi, na kojima se okupljalo po nekoliko desetina, odnosno stotina ljudi. Upada u oči da su protestovali uglavnom žene, omladina i gotovo nijedan potencijalni vojni obveznik.

Read more...

Nalazimo se na ivici Trećeg svetskog rata, koji Zapad kompulzivno gura. I ovo više nije strah ili očekivanje, to je činjenica. Rusija je u ratu sa kolektivnim Zapadom.

Read more...

Prema njegovim rečima, tehnički podaci omogućavaju da se ruska raketa učini neranjivom za postojeće i buduće sisteme protivraketne odbrane SAD i NATO.

Read more...

 Pentagon je, uprkos pokušajima da prikrije svoju reakciju upadljivom smirenošću, izuzetno uznemiren uspešnim testiranjem najnovije ruske rakete Sarmat.

Read more...

Neće biti povratka nakon, što je Berlin isporučio oružje za ubijanje Rusa, kaže izaslanik Moskve.

Read more...

Sve ono što se u Bugarskoj odigravalo od 24. februara do danas uverljivo svedoči o ulozi koju je jednoj balkanskoj slovenskoj državi dodelio anglosaksonski režiser.

Read more...

Skot Riter je najkompetentniji i najpošteniji američki analitičar zbivanja u Ukrajini i povodom Ukrajine, odnosno – sudara Rusije i Zapada povodom Ukrajine.

Read more...
Scroll to top