Naš put je težak, pun trnja, kamenja i korova, ali ipak najviše – ljudske gluposti. Svaki dan se borim s neznanjem, predrasudama i osuđujućim pogledima.

Read more...

Minhenska bezbednosna konferencija na videlo je iznela raskol u zapadnoj porodici. Rascep u transatlantskim odnosima više je u nagoveštajima, nego što je politička činjenica, ali prvi put je tako uočljiva i drastična u svojoj pojavi.

Read more...

Bez rušenja nacionalističkih režima koji vladaju u regionu neće biti moguća bolja budućnost za građane tih zemalja, kaže hrvatski Pisac Viktor Ivančić.

Read more...

Kako dođe hladno vreme svedoci smo da su parkovi po Beogradu pusti, dok su tržni centri i igraonice puni dece. Roditelji kao da nisu svesni da je opasnost od razboljevanja upravo veća u ovim zatvorenim prostorijama sa puno ljudi.

Read more...

"Moj Stefan je više od svega voleo fudbal. Uvek mi je govorio kako će postati slavan i kako će izlaziti u novinama, tužno je što je na ovaj način ostvario tu svoju želju. Svi njegovi snovi i želje su sada pali u vodu"...

Read more...

Neverovatne stvari se dešavaju, a dokaz za to je Maks Bošković, čovek koji je pre nekoliko dana izgubio novčanik, da bi kada je otišao u policijsku stanicu da prijavi slučaj, dobio ceo novčanik sa svim stvarima unutra!

Read more...

Nekada je teško naći balans između vremena provedenog sa partnerom i prijateljima, sa druge strane.

Read more...
Scroll to top