Pop pevačica Emina Jahović često je pored muzike pronalazila nove izazove i iskustva, a sada je postala zaštitno lice jednog domaćeg brenda donjeg veša. Supruga turske pop zvezde Mustafe Sandala oprobala se kao glumica, model i poslovna žena, a na pitanje u čemu vidi nove izazove, Emina kaže:

- Mnogo radim u poslednje vreme, ali hvala bogu mogu sve da postignem. U Turskoj sam radila razne kampanje, a počela sam ozbiljno da se bavim i biznisom i u tome vidim izazov. Reč je o kozmetici, na tržištu su se pojavila dva moja parfema, četiri losiona za telo, sada su u planu nove stvari. Napravila sam divan sprej za žene, za noge, dekolte i ruke. To će biti fenomenalno za dame koje vole da nose mini-suknje. Želim da otkrijem tajnu nas žena koje smo stalno pred kamerama. Nije to nikakva misterija, svi imamo mane, ali ih prikrivamo na dobar način.

 

U čemu je tajna vaše lepote?

- Pre svega u ličnom zadovoljstvu. Imam dvoje dece, dobrog muža i porodicu. Takođe, savetujem svima da se bave sportom, da ne nalaze izgovore jer za rekreaciju uvek može da se nađe vremena. Za sreću je mnogo važan duševni mir. I najbogatiji i najmoćniji ljudi na svetu mogu da pronađu nešto što je loše, ukoliko to žele. Ali i nešto dobro, mada ljudi, pre svega, traže loše stvari. I kada ste u najgoroj situaciji, okrenite se oko sebe i vidite šta je moglo gore da se desi, a nije se dogodilo. U tome je tajna i trik. Čovek treba da bude srećan onim što jeste i da pruži maksimum, jer ne može da bude neko drugi.

Biznis je trenutno u prvom planu, a muzika?

- Muzika je u mom životu od 14. godine. Nedavno sam sa bosanskim pevačem Amelom Ćurićem snimila duet i spot, koji je za kratko vreme imao rekordan pregled na internetu. Završila sam učešće u jednom muzičkom formatu u Turskoj, planiram da snimim novi album. Stalno komponujem, u poslednje vreme sam se posvetila biznisu, ali očekujem da se brzo vratim u studio i počnem da radim na novim pesmama. Razmišljam i o koncertu u beogradskoj "Kombank areni", ali o tom potom.

 

Šta donosi veću zaradu - biznis ili muzika?

- Sve zavisi na koji način to posmatrate. Ništa ne gledam kao biznis, već kao ljubav prema nečemu. Ljubav prema parfemima i muzici je potpuno ista. Muzika mi se dogodila dok sam bila klinka, a ovo drugo kasnije, ali ne mogu da odvojim te dve ljubavi.

"NAJLUĐA NOĆ" U BUDVI

EMINA će Novu godinu provesti radno u jednom hotelu u Budvi.

- Očekujem da će biti lepo za doček - ističe Emina. - Sa mnom neće biti moj suprug i deca, ali već posle Nove godine idemo na zajednički odmor. Sebi ću poželiti zdravlje i sreću, ništa drugo ne želim, jer smatram da je sve osim toga samo maska.

(novosti.rs)

Scroll to top