Muzička zvezda je u iskrenom intervjuu otkrila sve bitne detalje iz svog života.

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović već tri decenije važi za jednu od najvećih muzičkih zvezda. Kako svaka medalja ima dve strane, tako i Ceca nije imuna na ona negativna dešavanja koja je prate tokom karijere.

 

Poslednja u nizu informacija bila je vezana za njen emotivni život.

Pojedini mediji objavili su vest da je Svetlana Ražnatović u tajnoj vezi sa kontroverznim biznismenom, Duškom Šarićem, što je izazvalo pravi haos.

Folk zvezda bila je gošća na jednom privatnom slavlju gde se zatekao i Šarić, ali od navodnih priča da su u vezi, ne postoji ništa više od pokušaja da se diskredituje njeno ime.

*Foto: Stefan Jokić

*Kako si reagovala kada si pročitala vest da si u vezi sa Duškom Šarićem?

- Svaku laž koja se napiše o meni isključivo rešavam na sudu i obraćam se institucijama. Ne bih dalje komentarisala i pridavala na značaju takvim pričama.

*Šta te najviše povredi kada pročitaš o sebi i da li je moguće da posle toliko godina duge karijere ogluglaš na neke stvari?

- Iskreno da vam kažem, uvek sam se u životu bavila onim što je istina i onim što nije istina. Sve što izađe, a nema nikakve veze sa mnom, prepustim ljudima koji su zaduženi da pravdu isteraju na pravi način. Odnosno na sudu.

 

*Da li se isplati odlaziti na sud i čekati procese koji ponekad i previše traju?

- Verujem da će jednog dana doći trenutak kada će sve što je senzacionalizam morati da prestane i da će neko zbog takvih stvari morati da odgovara. Niko ne tuži iz materijalnih razloga, već da bi dokazao da se o njemu pišu neistine. Uvek sam se u životu vodila onom rečenicom: “Ne čini drugome, ono što ne bi voleo da tebi neko uradi”.

*Tvoja mlađa koleginica, Rada Manojlović izjavila je kako ljudi ne vole kada javne ličnosti nemaju komentar na određene priče ili ne žele da se oglašavaju u javnosti. Kakav je tvoj stav po tom pitanju?

- Ne mislim da je to baš tako. Ne želim da budem deo medijskog cirkusa. Zaista ne želim da se raspravljam putem medija i da glumim nekoga ko se prepucava na taj način.

*Foto: Dragan Kadić

*Kako reaguješ kada pročitaš nešto loše o sebi?

- Kao svaki drugi čovek. To što sam javna ličnost ne znači da nemam prava da tugujem kada sam tužna, ili da se radujem kada sam srećna. S druge strane, ja sam pre svega majka, a kada si roditelj, onda nemaš prava da razmišljaš samo o sebi. Moraš biti požrtvovan i staviti svoju decu na prvo mesto.

 

*Tvoji otac i majka su ti velika podrška. Kako se oni danas bore kada pročitaju nešto u medijima o tebi?

- Krenimo od moje dece, koja su stalno pod lupom javnosti. Oni su shvatili kako to funkcioniše i da tako mora biti. Kada sam ja započela svoju muzičku karijeru sve je bilo drugačije. Tada su postojali ljudski kriterijumi i nije se pisalo o svemu i svačemu. Danas, nažalost, to ne postoji. Era interneta je zaokupila celu planetu, sve je postalo drugačije i lako dostupno, svašta se piše i niko ne odgovara za to. Moji roditelji su mi uvek bili velika podrška i tako je od prvog dana, pa sve do danas.

*Foto: Dragan Kadić

*Goga Sekulić je nedavno izjavila kako se vas dve više ne družite i da niste u dobrim odnosima?

- Ne verujem da je baš tako rekla. Mediji stalno pokušavaju da naprave nešto što ne postoji. Goga i ja smo u sjajnim odnosima. Ona ima svoje obaveze, ja svoje, ali kad god se sretnemo uvek se lepo ispričamo. Između nas dve ne postoji nikakav problem.

*A šta je sa odnosom između tebe i Mire Škorić i da li si gledala kada te je imitirala u šou-programu “Tvoje lice zvuči poznato”?

- Nisam gledala, ali verujem da je ona to profesionalno odradila. Što se tiče našeg odnosa, mogu da vam kažem da svaka veza ima svoj početak i svoj kraj i to uvek sa razlogom.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top