BalkansPress

Dobro došli!

Marija Šerifović, jedna od najpoznatijih pop pevačica kod nas, u novogodišnjem intervjuu otkriva detalje iz privatnog života. Komentariše premijerku Anu Brnabić i govori o tome da bi volela da postane majka.

*Po čemu ćeš pamtiti 2017? Šta je najbolje što ti je donela... 

- Pamtiću je po sopstvenom sazrevanju, zrelim odlukama, rešenosti da sačuvam sebe i svoje živce od svega što nije pravi problem. Bila je ovo veoma važna, u nekim trenucima možda i teška, ali i svakako godina odrastanja.

*Kao i svih prethodnih, i ove godine si punila stranice tabloida. Koji naslov u novinama želiš da zaboraviš?

- Nije bilo nijednog koji sam zapamtila, pa stoga nemam šta da zaboravljam.

 

*Šta si zacrtala kao nešto što treba da uradiš u Novoj godini?

- Da ostvarim sve svoje poslovne ambicije, da postanem još mudrija i odlučnija i da još više radim samo ono što mi prija.

*Već tri sezone si deo najgledanijeg šou programa u Srbiji i regionu. Koliko su „Zvezde Granda” uticale na tvoju popularnost i da li misliš da te je publika više zgotivila otkako si u žiriju? Da li si nekada dobila negativne kritike? 

- Možda me je publika više skapirala, više upoznala, jer se ja tamo ponašam veoma prirodno. Verujem da čovek mora biti popularniji kada je stalno na televiziji, ali čini mi se da smo se znali i ranije. Dobijala sam brojne negativne kritike, ali ne odustajem od onoga što me je izgradilo kao umetnika, kao i stavova koji me čine onakvom kakva sam.

Jelena Karleuša

*Jelena Karleuša, Foto: Alo!/Rajko Ristić

*Jelena Karleuša važi za najvećeg marketinškog maga na našoj estradi. Šta bi volela da te ona nauči?

- Volela bih da me i dalje zabavlja i da bude moja super drugarka, kao i prethodne tri sezone.

*Nedavno se pojavila vest da je Aca Lukas napustio žiri „Zvezda Granda” . Da li će taj šou biti isti bez njega i koga vidiš kao Lukasovog dostojnog naslednika? 

- Ako mene pitate, ja ne bih menjala ama baš ništa od trenutne postave, jer koliko god mi neko od njih u datom trenutku išao na živce, svi imamo svoju poentu. Ne bih da Lukas ode, jer nemam ideju ko bi mogao na bilo koji način da ga zameni.

 

*Saša Popović važi za jednog od najvećih profesionalaca u šou biznisu. Koja je najvažnija lekcija koju si naučila od njega?

- On je veoma radan čovek koji nijedan dan ne živi od stare slave, nego neprestano radi više. Mislim da je to najvažnija lekcija koju svako od njega može da nauči.

*Važiš za najbolju pop pevačicu na našim prostorima. Mnogi ne kriju da često plaču uz tvoje pesme i interpretaciju. Čiji glas tebe dovodi do suza? Koga voliš da slušaš? 

- Volim da slušam Adila, ali ne plačem, nego uživam uz njegove pesme. Nekada mi prija klasika, a nekada me razgali Šaban.

*Nedavno si napunila 33 godine, a nisi zasnovala porodicu. Da li i tebi, kao i mnogima koji su u sličnoj situaciji, roditelji i prijatelji govore da je vreme da se skrasiš? 

- Mislim da niko nema petlju da me smara tim pitanjem, ali bi mi možda bilo simpatično da neko ipak krene tim putem, pa da vidim da li će mi prijati. Jer možda sam se već skrasila, a možda se nikada neću skrasiti.

*Ne kriješ da želiš da usvojiš dete, ali u našoj zemlji zakon to dozvoljava samo venčanim parovima. Kada dođe trenutak da postaneš majka, kako nameravaš da realizuješ tu zamisao? 

- A zašto ne bih rodila dete? Bila bi prava grehota da ovakva persona kao što sam ja nema potomke.

Piše istoriju srpske vlade: Ana Brnabić

*Piše istoriju srpske vlade: Ana Brnabić, Foto: Alo!

*U kampanji „Biće bolje” obratila si se svima koji su nailazili na osude zbog drugačijeg seksualnog opredeljenja. Zašto ti je bilo važno da podržiš tu kampanju? 

- I u toj i svakoj sličnoj kampanji smatram da niko nema prava da osuđuje, niti da bilo kome uskrati slobodu da svoj život živi kako želi. 

*Otkako si javno pričala o svom seksualnom opredeljenju, spajali su te sa raznim ženama sa javne scene. Međutim, nikada do sada nisi javno predstavila svoju partnerku. Kada ćeš? 

- Nikada, dok sam pri zdravoj pameti.

*Ističeš da ti je vera veoma važna, a sa druge strane niko nije tako ekstreman kada osuđuje homoseksualnost kao Crkva. Na koji način si uspela da pomiriš intimna religijska osećanja sa svojom istinskom prirodom?

- Verujem kako želim, ne povezujem veru u boga sa Crkvom, verujem da me onaj odozgo razume.

*Prvi put u istoriji moderne Srbije imamo gej premijerku, koja ni u jednom trenutku nije skrivala svoje seksualno opredeljenje. Kako gledaš na to i misliš li da je to pomak ka nekom slobodnijem drustvu, bez ovoliko mržnje i predrasuda?

- Mislim da je ona izabrana jer je neko merodavan procenio da se razume u to što treba da radi. Što se slobodnijeg društva tiče, mislim da mi još nismo baš blizu.

(Alo.rs)

Scroll to top