BalkansPress

Dobro došli!

Nekadašnja stjuardesa Milka Jakulić gostovala je u jutarnjem programu kod Milomira Marića i priredila mu neočekivano iznenađenje.

Ona je odlučila da mu preuzme vođenje emisije i da mu zabrani da govori sve dok ona ne ispriča šta je htela.

"Zvaršila sam Engleski jezik i književnost. Po sad ovoj rodnoj ravnopravnosti - ja sam nekad bila jezičar a sada sam jezičarka. Čuvajte se, nećete doći do reči", upozorila je gospođa Jakulić.

 

Ona je počela da priča o tome kako je postala stjuardesa a Marić je u jednom trenutku pokušao da je prekine, ali mu to nije pošlo za rukom.

"Nećete vi mene zbunjivati. Ja idem svojim sledom. Ne možete vi da dođete do reči, ne možete vi mene prekidati kao ove obične, ja sam jezičarka", odsečno je rekla ona.

Marić se pravdao da je njegov posao da prekida.

"Ćutite sad!", nije se dala gospođa Jakulić.

- Ne može ove niko da priča šta hoće, napomenuo je Marić.

- Onda ste pogrešnog pozvali, odgovorila mu je.

Ispričala je i anegdotu iz Londona.

"Odem u London. Rekli su nam da su tamo četnici i da vodimo računa. Ja čim čujem srpski ja se sklanjam. I tako mi u jednoj radnji kupujemo donji veš. Ja kako se uhvatim za gaćice tako Srbin. Bože ne mogu pobeći od Srba. Pobegnem ja u avion. Kad ono, onaj Srbin što se hvatao za gaćice sedi tu. Bio je to Peko Dapčević".

 

Kada je Marić rekao da je kraj njenog gostovanja, gospođa Jakulić to nije htela da prihvati.

"Neću ja da dođem na kraju. Ovi što su me šminkali su gnjavili. Ja sam lepa i bez šminke. Trebalo je da me odmah puste u emisiju. Mnogo su spori u šminkernici", rekla je ona.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top