Ispovest bivše pro*titutke. Punih 25 godina bila sam prostitutka. Uličarka. Ku*va. I uspela sam da se izvučem iz svega i konačno počnem da živim normalnim životom.

Read more...

Iako je učestala pojava u društvu je još uvek tabu tema depresija koja se javlja kod većine žena nakon porođaja.

Read more...

Policajac Miloš Jovanović je hladnokrvno pucao Miroslavi u glavu, a zatim je 15 minuta kasnije ispalio metak sebi u grudi. Mediji navode da je pokojni Jovanović maltretirao i svoju zakonitu suprugu Stanu koja se obratila javnosti putem Fejsbuka.

Read more...

Da ljudi treba dobro da se upoznaju pre nego što odluče da se zakunu na večnu ljubav, dokazala je jedna Di koja je u klubu upoznala Denija i vrlo brzo odlučila da je to čovek njenog života. Međutim, ono što joj je priredilo, zaista je pravi horor.

Read more...

Mesec dana nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu u kojoj je zgazio devojku na pešačkom prelazu, Dragan Kojić Keba prvi put se oglasio i pojavio pred kamerama.

Read more...

Kada je pre osam godina preminuo njen unuk Andrej, koji je rođen sa cerebralnom paralizom, ali je oboleo i od hidrocefalitisa, Verica Rakočević prošla je kroz pakao.

Read more...

Prvi put nakon nemilog događaja, glumac je smogao snage da priča o njegovom odlasku. Glumac Feđa Stojanović se pre nekoliko meseci susreo sa onim što bilo koji roditelj sebi ne želi. Njegov sin Uroš, preminuo je iznenada u 44. godini u Americi.

Read more...
Scroll to top