Otvorena vrata umetničkih ateljea. Šoazi le Roa, južno parisko predgrađe. Na zidovima, fotografije. Kadrovi poznati, zabeleženi s ljubavlju. Dok u pozadini niče Beograd 21. veka, ispred, pod golim nebom prestonice, u kazanu, krčka se nasušna porcija izbeglička. Avganistanac Abdul Sabur je sve video i zabeležio. I, zapamtio. Da se sećaju generacije.

Read more...

Šta se desi kada Srbin živi 20 godina u Ženevi i nije zadovoljan životom u Švajcarskoj, dok je i u Beogradu stranac... Evo zašto smatra da "preko" nije idealno i kako su ga tamo izrabljivali.

Read more...

Ajša Gadafi, ćerka legendarnog Muamera el Gadafija govori o revoluciji, životu u Libiji, svom ocu i njegovoj ljubavi prema Jugoslaviji.

Read more...

Tijana Jurić, tinejdžerka iz Subotice, imala je tada samo 14 godina. Upisala je srednju muzičku školu i život je bio pred njom. Ali sve njene planove i želje u životu u julu 2014. prekinuo je monstrum Dragan Đurić, koji je oteo, silovao, a zatim brutalno ubio.

Read more...

Svadbe, a od skora i prvi rođendan detetu, postali su unosni biznis mladih bračnih parova. Samo što u ovom slučaju investicija nužno ne mora da bude ogromna, što je uobičajno za početak novog posla, i profit se mnogo brže ostvaruje, tačnije, dan posle velikog i navodno najvažnijeg dana u životu u mogućnosti su da renoviraju stan, možda čak da kupe automobil i da odu na jedno fino letovanje.

Read more...

Jedna od najmonstruoznijih afera u zdravsTvu "trgovina smrću ili sprega Hitne pomoći i pogrebnika" iz 2005. godine, a koju je otvorio tadašnji direktor Hitne pomoći dr Borko Josifovski, posle čega je prošao profesionalnu i privatnu gologotu, možda će dobiti svoj epilog posle nedavne presude Višeg suda u Beogradu.

Read more...

Novaka možemo najaviti i samo nadimkom u Srbiji i u celom svetu. U tenisu je osvojio sve što se može osvojiti. Proveo je 223 nedelje na 1. mestu ATP liste. Vlasnik je nekoliko desetina rekorda i smemo da kažemo da polaže pravo da bude smatran najboljim teniserom svih vremena. On je ambasador UNICEF-a, a preko svoje fondacije pomaže deci Srbije.

Read more...
Scroll to top