Mi smo redak bračni par, zato što se naš odnos zasniva pre svega na poverenju, prijateljstvu, ljubavi i poštovanju. Brak kakav mi imamo ne bi mogao da ima svako, ali nama savršeno odgovara.

Read more...

"Samo da me ne zaboraviš", bile su poslednje reči Ružice Sokić, dive jugoslovenskog glumišta koje je uputila suprugu Miroslavu Lukiću na samrti. Sa suzama u očima ove reči on i danas pamti, a tihim glasom kaže da se trudi da ispuni njenu poslednju želju.

Read more...

- Veoma teško su mi padala zabrinuta lica roditelja i to što su ponekada nesvesno pokazivali strah od moje smrti - priseća se lepa Leskovčanka.

Read more...

Marta 2017. godine je Lindzi Habli (33) iz Halfaksa u kanadskoj pokrajini Nova Škotska rodila sina Majlsa. Par dana nakon toga dijatnostikovan joj je nekrotizirajući fasciitis, odnosno nekroza vezivne opne, potecijalno smrtonosna bakterijska infekcija kože.

Read more...

Naterali su me da priznam, zločin ja ga nisam ubila i nevina sam dve godine provela u zatvoru, a mog deteta još uvek nema, priča Marina Andrejić osam godina posle misterioznog nestanka Đorđa Andrejića (13).

Read more...
Scroll to top