Kristina Savić (32) iz Duvaništa kod Šapca je mislila da više ništa ne može da je potrese kao saznanje da nema matericu,  lekar je saopštio da njena sestra bliznakinja, mlađa pet minuta od nje, ne može biti donor jer je imala tri carska reza. Jedina nada sada je Kristinina majka Ljiljana, koja ne živi u Srbiji.

Read more...

Za Ljiljanu Petrović, menadžerku preminulog pevača Tošeta Proeskog, 16. oktobar 2007. godine uvek će biti sinonim za bol. Tu noć po povratku sa nastupa u Hrvatskoj nije ni slutila da će im to biti poslednje putovanje. Ljiljana se posle nesreće preselila u Niš, gde radi, ali i leči tugu. Ni posle deset godina nije prebolela Tošeta, ali ni skupila snagu da ode na njegov grob.

Read more...

Kada se prijavila u jednu modnu agenciju Biljana Stojković imala je samo 12 godina. Nasmejana i pametna, ona ipak nije kao sve druge tinejdžerke...

Read more...

Milka Canić nekadašnji supervizor najpopularnije emisije na našim televizijama "Slagalice" preminula je tačno pre godinu dana u 72. godini

Read more...

Slobodanka Mladić žrtva zlostavljanja i silovanja u ratu u Bosni i Hercegovini, bila je zarobljena u Sarajevu sa svojim sinom od 15 godina, a zločinac koji se iživljavao nad njom osuđen je prvostepenom presudom na 10, a drugostepenom na šest godina zatvora.

Read more...

"Tukli su nas, gazili teškim vojničkim čizmama, nekad i po više sati, besomučno silovali, izgladnjivali do nesvesti. Niko nas nikada nije saslušao, za svet su postojale samo Bošnjakinje, Anđelinu Džoli nije zanimalo ni da čuje šta smo sve mi preživele, a kamoli da o tome snimi film, samo nam je sipala so na nezaceljene rane..".

Read more...

Kakav je život Dušanovih roditelja? Ne mogu da zamislim. Odnosno, mogu na svoj način. Mogu da se izvinim i sad i kad izađem, ali ne pomaže.

Read more...
Scroll to top