„Ne dao bog da se ikome dogodi nešto ovako! Razbio sam taj pištolj, rastavio ga i rasuo po kući, ali on je našao delove, sklopio ga i... bol je neizdrživ“.

Read more...

Mirjana Antonović, koja sudskim putem pokušava da dokaže da je pevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, otkrila je mračne i jezive detalje iz svoje prošlosti.

Read more...

Petar Nikolić, sin crnogorskog reditelja Živka Nikolića, objavio je potresni status, ogorčen zbog teške situacije u kojoj se nalazi i nerazumevanja okoline.

Read more...

"Lako uzbudljivo štene", "Lojalno mlitavo derište", "Ultimativna srodna duša", "Osvajač", samo su neke od kategorija u koje je Gvinet Montenegro svrstala muškarce, koja se još od svoje 21. godine "bavi muškarcima" uz novčanu nadoknadu.

Read more...

Ovo je priča o Maji, koja je svoju ispovest podelila kako upozorila mlade žene na posledice koje može da donese klasična mladalačka nepromišljenost.

Read more...

Nemanja Radulović je naš proslavljeni virtuoz na violini, "panker među klasičarima", fin momak koji nas svojom umetnošću predstavlja u svetu na najbolji način. Između ostalog, i zato što je muzika za njega mnogo više od profesionalnog opredeljenja.

Read more...

BEOGRAD - Nakon što ju je pre dva dana odžeparila grupa devojaka u jednom beogradskom lokalu, o čemu svedoči nadzorni snimak koji je zapalio društvene mreže, Mirjana V. kaže da je još u šoku i da ne oseća odgovornost, jer je ona oštećena strana, a počinioci su očigledno profesionalni, uigrani kriminalci.

Read more...
Scroll to top