Imena matičara ne mogu da vam otkrijem, kažu da ne bi smeli. Iako je jedan otišao u penziju, drugi je još aktivan. Decenijama su radili zajedno u jednoj od centralnih beogradskih opština, nagledali se svačega i postali eksperti za procenu budućnosti brakova u čijim su sklapanjima bili važni akteri.

Read more...

Folk pevačicu Stanojku Bodirožu Ćanu u javnosti uglavnom viđamo nasmejanu, a većina ne zna da je iza sebe ostavila borbu sa opakom bolešću.

Read more...

Devojke, žene, devojčice, muškarci. Svi vi. Danas vam pišem posebnu priču, najiskreniju. Priču koju sam morala prvo sebi ispričati, priču koju sam morala prvo ja razumeti, priču koja me je umalo koštala psihičkog, fizičkog zdravlja, braka, druženja… Ma, svega!

Read more...

Imam 55 godina. Do pre pet godina, za mene je život bio jedna sasvim „normalna stvar". Sve se podrazumevalo, pa i zdravlje. Uostalom, loše stvari se dešavaju uvek nekom drugom...

Read more...

Moja majka Dara Todorović (66) nije narko-bos niti "baba Eskobar", kako su je svi prozvali! Dara je devizna penzionerka, a ustupila je svoju kuću u Urovici kod Negotina izvesnom Luki, koji je tamo krišom gajio marihuanu. Ona nije imala pojma za laboratoriju droge sve dok se u nedelju kuća nije zapalila, tvrdi Darina ćerka Sanela Todorović.

Read more...

Ona ima 24 godine, lepa je i zrači inteligencijom i šarmom. Visprena je, duhovita, odana, savršen prijatelj. Ona je, rekli biste, sasvim normalna devojka. Međutim, ova Beograđanka je u invalidskim kolicima i to je – za vas – čini dovoljno specifičnom da je dugo mislila da je najbolje da ćuti i da se maltene krije. Odlučila je da je vreme da izađe u javnost, da ponosno kaže sve što joj je na duši i da sve nas nešto zamoli.

Read more...

 

Osim šest puta veće plate, srpske lekare i medicinsko osoblje u Nemačkoj dočekuju i radna mesta na kojima imaju dovoljno potrošnog materijala za rad, poštovanje kolega i pacijenata, dobro plaćeni praznici i prekovremeni rad, što su sve razlozi zbog kojih niko ko jednom ode više ne želi da se vrati u Srbiju, kaže za Kurir Srđan Josimov, medicinski tehničar iz Beograda.

Read more...
Scroll to top