Naš put je težak, pun trnja, kamenja i korova, ali ipak najviše – ljudske gluposti. Svaki dan se borim s neznanjem, predrasudama i osuđujućim pogledima.

Read more...

"Moj Stefan je više od svega voleo fudbal. Uvek mi je govorio kako će postati slavan i kako će izlaziti u novinama, tužno je što je na ovaj način ostvario tu svoju želju. Svi njegovi snovi i želje su sada pali u vodu"...

Read more...

Neverovatne stvari se dešavaju, a dokaz za to je Maks Bošković, čovek koji je pre nekoliko dana izgubio novčanik, da bi kada je otišao u policijsku stanicu da prijavi slučaj, dobio ceo novčanik sa svim stvarima unutra!

Read more...

Trpeću koliko mogu, ali ne preko granice. To neću, rekla je Alenka Čurin-Janžekovič, čija priča poslednjih nedelja potresa slovenačku javnost. Ona je, naime, otvorenim pismom zatražila da se u Sloveniji legalizuje eutanazija.

Read more...

Na temu slepe dece i roditelja koji vide može se naći mnogo tekstova, ali slepi roditelji dece koja vide vrlo su retka tema. Ovo je priča o Gordani Divić iz Zagreba, mami koja ne vidi, a koja uspeva da ide na posao i da brine o svom detetu.

Read more...

Ispod te objave mnogi sad ostavljaju poruke saučešća njihovoj porodici.

Read more...

"Kolega me je samo pitao: 'Je l' bi ti vozio u Nemačkoj?' i ja sam u glavi odmah to video kao dobru opciju, naročito nakon što mi je ispričao uslove. A onda sam otišao i stvari nisu bile ni izbliza tako sjajne...", ovako svoju priču o odlasku, životu i radu u Nemačkoj priča M.M. vozač kamiona čije je iskustvo u najmanju ruku turbulentno.

Read more...
Scroll to top