Zavisnost od seksa jedna je od tema koje se često ne shvataju ozbiljno, koje se gledaju sa podsmehom i objašnjavaju kao "izmišljeno" stanje.

Taj problem ima lepa Zemunka Ruža, koja se već godinama bori sa prezirom okoline.

PROČITAJTE: NAJMLAĐA PROSTITUTKA U BEOGRADU NEMA NI 14 GODINA, a oralni seks košta 1.000 dinara!

- Ne mogu bez seksa ni jedan jedini dan, a često mi je potreban i nekoliko puta dnevno. Nisam ja kriva za to. U suprotnom, postajem nervozna, razdražljiva, depresivna i zaista se loše osećam -priča Ruža koja je svesna da će teško naći stalnog dečka.

 

- Momci beže od mene kad shvate kolike su moje seksualne potrebe - žali nam se lepotica iz Zemuna. - Čak i oni koji su bili uporni i pokušali da me zadovolje na različte načine nisu ostali sa mnom, jer bi morali da me "opslužuju" 24 sata dnevno. Poslednji momak je bio takav, stvarno sjajan prema meni, ali kad je morao da ode na put prevarila sam ga i nije mi oprostio. Ja sam bolesna, pa iako nekima to zvuči smešno, to je pravi horor.

Ruža ima problem i sa okolinom, jer njene komšije ne veruju da je bolesna i smatraju je prostitutkom.

- Živim sama, porodica mi je u Kraljevu, pa oni i ne znaju šta se događa, ali sa ovdašnjim komšilukom imam ozbiljan problem. Čak su me prijavljivali i policiji za prostituciju. Nikad ni dinar nisam nekom uzela za seks. To što kroz moj stan defiluju razni muškarci samo je posledica moje bolesti - kaže ona.

Na pitanje da li je ikada pokušala da se leči, Ruža kaže:

- Moje stanje se, zvanično, zove hiperseksualni poremećaj. Pokušala sam sa raznim terapijama, ali ništa ne uspeva. Jedina mi je šansa da naletim na nekog muškarca koji je takođe seksualni zavisnik. ako znate nekog takvog, povežite me s njim, molim vas!

Scroll to top