Beograđanka Milka Milisavljević (85) da je kod novog američkog predsednika radila punih osam godina.

"Donald Tramp je mnogo dobar i vredan, nije džangrizav, to je čovek koji ima dobru i veliku dušu. On svakog voli, ne zna da mrzi ljude. Kod njega nema izveštačenosti, sve je prirodno. Inače, mnogo voli Srbiju, voli i srpski narod i srpske žene", kaže baka Milka Milisavljević, Srpkinja koja je krajem sedamdesetih i osamdesetih godina čuvala dvojicu sinova novog predsednika SAD Donalda Trampa.

Ona je, kako kaže, za Trampa radila osam godina, a on ju je gledao kao člana porodice, zbog čega se osećala kao kod svoje kuće.

 

- Čuvala sam Trampove sinove Donalda Džuniora i Erika. Kao dadilja sam kod Donalda provela osam godina. Dobro je plaćao, bio je darežljiv. I zamislite, za svaki rođendan mi je davao hiljadu dolara. Inače volela sam mnogo njegovu decu, i oni mene. Ma, volela sam ih više nego sebe, volim ih i dan-danas - kaže baka Milka i dodaje da bi mnogo volela i danas da ih sretnje.

Ona ističe da je Tramp bio posebno paćljiv prema svojim naslednicima, te da se trudio da im posveti što više vremena.

- Dođe kući, opere ruke, ostavi sako na svoje mesto, jer od žene Ivane nije smeo da ga baci bilo gde i odmah grli i ljubi decu. Voleo je da ih drži na krilu i tako priča sa njima. Pitao ih je kako su proveli dan, ali ih je ispitivao i kakva sam ja. Nije se baš nešto igrao sa njima, više je voleo da pričaju - kaže baka Milka.

Ona kaže da joj je i žao što se Donald rastao od Ivane, jer su se u braku lepo slagali.

Baka Milka sada planira da pošalje Trampu pismo i poželi sreću.

- Hoću da mu poželim sreću, kako u poslu, tako i u životu s Melanijom i decom, kao i da bude doveka predsednik Amerike. Hoću i da mu kažem da verujem da će pomoći svom narodu, ali da će nastojati da ne bude nemira ni u jednoj zemnji. On je uvek za mir, nije za sukobe. Takođe, želela bih da ga pozovem da dođe u Srbiju. Priredila bih mu lep, pravi srpski ručak ovde kod mene - kaže Milisavljevićeva.

(Alo.rs)

Scroll to top