BalkansPress

Dobro došli!

Snežana Mišković Viktorija izgubila je svaki kontakt sa sestrom od strica, guvernerkom Narodne banke Srbije Jorgovankom Tabaković!

Iako su u bliskom krvom srodstvu, one odavno ne pričaju, jer je tako želela Jorgovanka, koja je prestala da se javlja sestri. Njih dve već godinama nisu progovorile ni reč, a guvernerka se nije oglašavala ni kada je otkriveno da joj je Snežana sestra od rođenog strica.

Da njihov odnos nije tako sjajan, potvrdila nam je Viktorija kad smo je pozvali za komentar.

- Uopšte se ne čujem s Jorgovankom. Otkako je u ekonomiji nismo u kontaktu. Nismo u svađi, ali jednostavno se ne čujemo - rekla nam je čuvena rokerka.

Na naše pitanje zbog čega je tako, Viktorija nije bila raspoložena da odgovori.

- Šta vas briga za to da li sam ja dobra s njom ili nisam! Bavite se važnijim poslovima, a ne nama dvema! Nema potrebe da pričam o njoj i našem odnosu! - ljutito je rekla Viktorija.

 

Za razliku od sada, kada joj smeta pominjanje da je s Jorgovankom u lošim odnosima, pre samo godinu dana bila je rada da o tome priča. Čak je govorila drugačije - da se često čuje s Tabakovićevom, ali da se ne viđaju zbog obaveza.

- Moj otac i otac Jorgovanke Tabaković su rođena braća. Sa sestrom od strica se retko viđam, ali se veoma često čujemo. Stalno me pitaju da li se savetujem s Jorgovankom o finansijama, a bolje je da pitate nju. Zamislite da meni nešto Jorgovanka učini, pa o tome bi novine pisale svaki dan - rekla je tada Viktorija.

Pokušali smo da dobijemo i guvernerkin komentar, ali nam je ona tokom jučerašnjeg dana konstantno odbijala poziv. 

Ponos  Andrej u „Vojs kidsu“ 

BRATANAC SLAVNIH SESTARA GLASOM OSVOJIO NEMAČKU

Viktorijin i Jorgovankin bratanac Andrej Mišković ima samo 12 godina, a već je stekao slavu u Nemačkoj učešćem u takmičenju „Vojs kids“, o čemu je Kurir pisao.
Sin Viktorijinog rođenog brata posebno je osvojio muzičku zvezdu Nenu, koja će mu biti mentor. Viktorija je presrećna i ponosna na svog bratanca, a za Kurir je izjavila da sada slobodno može u penziju.
- Andrej je divan i talentovan dečko, ali pre svega je fino i vaspitano dete. Šta drugo mogu da kažem osim da sam veoma ponosna - kroz smeh nam je rekla Viktorija.

Scroll to top