Možete da me osuđujete, da me vređate, da mi pretite. Baš me briga, radim ono što mi se sviđa.

Roditelji su mi imućni i imam dovoljno novca da ne moram da radim. Sad, mogu ja da idem u biblioteku, ali ne zanima me to. Ja volim seks. I to mnogo. A Beograd je, bogu hvala, veliki grad. Nemam neke visoke kriterijume - treba mi mlad, zdrav i da ima tvrd penis koji dugo stoji uspravno. Oženjeni su takođe poželjni, a verujte mi, nisu uopšte gadljivi kad je u pitanju seks na eks. 

PROČITAJTE: IZGUBLJEN ŽIVOT: Imam 47 godina, nisam lepa, nemam muža ni decu, nikad ih nisam ni želela...

U principu, brzo se zasitim. Zadržim se malo duže sa nekim tipom koji baš ume da me zadovolji, ali moja ribica je večito gladna i željna novog "mesa". Pod malo duže, mislim mesec dana, maksimum.

 

Šta mogu da izdvojim kao nešto što sam upamtila od tih silnih susreta? Bio je jedan koji je uspevao da me umori, posle četiri sata seksa, ali kad sam ga potrošila i kad je počeo da me smara sa "ozbiljnom vezom" šutnula sam ga, nisam ni trepnula. I onaj što me je podučio čarima analnog seksa. Preporučujem curama da probaju, samo pazite: za to vam treba iskusan tip, koji zna da pripremi drugu rupicu. A onda sledi ekstaza!

Rezultat slika za black-man-white-woman

Ne znam da li ste (mislim na iskusnije j**ulje) primetile kako se seks brzo zaboravlja. Čak i oni najbolji. Pa ti uvek treba još i još i još. Posle nekih stotinjak Srba (bilo je i ostalih Balkanaca, meni su iskreno svi isti), odlučila sam da probam i jednog crnca. Ma, čisto iz dosade. Ali dosada ili ne, ispostavilo se da nisam pogrešila. Ma, ni u ludilu. Crnci su zakon!

 

Scroll to top