BalkansPress

Dobro došli!

Svi su se čudili kako sam ostala živa. Doktor mi je rekao da je u pitanju Božija volja jer su me dva puta gubili – rekla je voditeljka.

Voditeljka Lea Kiš otvorila je dušu i po prvi put pričala o najtežem periodu života. Davne 1999. godine njena trudnoća se zakomplikovala, pri čemu je morala hitno u bolnicu.

 

– Vest o trudnoći Momčilo (suprug Lee Kiš,prim.aut) i ja dočekali smo sa velikim oduševljenje, Sve je počelo dobro, međutim, zbog velikog stresa koji smo tada svi proživljavali, bombardovanja koje je bilo u toku, stvari su se iskomplikovale. Iako je trudnoća vođena kao normalna, završila se kao vanmaterična, sa posledicama koje su, nažalost, ostale trajne – rekla je Lea za magazin “Hello”.

*Foto: Telegraf

Voditeljka je ispričala da situacija nije bila nikako naivna.

– Sledeće čega se sećam je razgovor sa lekarom u bolničkoj sobi. Rekli su mi da je operacija trajala tri i po sata i da mi se desilo nešto što se retko dešava – nisam imala spoljašnje, već unutrašnje krvarenje. Trudnoća mi je oštetila aortu u stomaku i iskrvarila sam za nepunih dvadeset minuta. Svi su se čudili kako sam ostala živa. Doktor mi je rekao da je u pitanju Božija volja jer su me dva puta gubili – navela je voditeljka i dodala:

– Imala sam dug i težak oporavak koji je trajao oko tri meseca. Nisam izgubila želju da ponovo postanem majka, iako sam, naravno, imala zabranu da to pokušavam narednih godinu dana. Međutim, iako je operacija bila uspešna, ostavila je trajne posledice. Uz sve moje i želje mog supruga da se po drugi put ostvarimo kao roditelji, u tome nismo uspeli – zaključila je ona.

 

(Izvor: hello)

Scroll to top