BalkansPress

Dobro došli!

Mirjana Antonović, koja sudskim putem pokušava da dokaže da je pevač Miroslav Ilić otac njenog sina Devina, otkrila je mračne i jezive detalje iz svoje prošlosti.

Gostujući u emisiji "Pres pretres" na televiziji "Grand", ispričala je kako je lažno optužena i poslata u zatvor, a zatim i u mentalnu instituciju, nakon razvoda od prvog supruga. Radi se o čoveku koji je bio vlasnik jedne modne kuće, i sa kojim je dobila sina i ćerku.

PROČITAJTE: DIREKTORKA O KOJOJ PRIČA CELA ZEMLJA Juče se odrekla plate, a danas ponovo šokira - Sram da ih bude, tih pet smradova! (VIDEO)

Ona je do detalja opisala kako ju je on pratio i prisluškivao joj telefone, te da je zbog svega toga rešila da se razvede. Ipak, tada joj je smeštena zavera.

 

Prijateljica joj je dala pasoš i kreditnu karticu i zamolila je da dođe u Švajcarsku i kupi joj dukate koje je kasnije htela da proda jer joj je hitno bio potreban novac. Mirjana kaže da je dugo oklevala, ali da je na kraju pristala, ali da ju je odmah nakon izlaska iz zlatare sačekala policija, koja ju je odvela u stanicu na saslušanje zbog sumnje da je provalila u stan svoje prijateljice, ukrala joj pasoš i kreditnu karticu.

- U početku sam se nadala da je sve to nesporazum i da će se sve brzo završiti, međutim, kada su se rešeteke na ćeliji zatvorile i kada sam sela na krevet shvatila sam da ću tu i ostati - ispričala je Mirjana.

Mirjana i Miroslav

*Foto: screenshot Mirjana i Miroslav

Taj period proveden u zatvoru Mirjana je opisala kao pravi pakao. Rekla je da joj je bilo ponuđeno da potpiše priznanje krivice, ali da je ona odbijala. Kako je vreme prolazilo, Mirjana je polako padala u sve veću depresiju i te je jednog dana čak odlučila i da sebi prereže vene.

- Nije mi bilo bitno u tom trenutku da li ću umreti ili preživeti - rekla je Mirjana.

 

Posle dugo vremena provedenog u zatvoru, jedne noći je od lekara dobila pilulu od koje je počela da halucinira.

- Kada sam popila tu pilulu počela sam da haluciniram i da lebdim iznad kreveta, ljudi su samo ulazili i izlazili, ali ja nisam ništa mogla da uradim - navodi ona.

Sutradan, kada je shvatila da je prevarena već je bilo kasno, naredili su joj da mora odmah da bude premeštena u bolnicu jer joj nije dobro, što je ona odbila, ali nije mogla protiv policije, u roku od 15 minuta bila je spremna i u marici prevezena do bolnice za koju kasnije saznaje da je mentalna institucija.

*Foto: Petar Dimitrijević / RAS Srbija

- Uspavljivali su me injekcijama jer sam odbijala da pijem lekove, a zatim su me vodili u sobu gde su mi radili elektrošokove - prisetila se Mirjana.

PROČITAJTE: VANjA GRBIĆ: Šta su mi o sudbini Kosova rekli na Hilandaru (VIDEO)

Pored toga ona se, takođe, kroz suze priseća na koje načine su sve pokušavali da joj isperu mozak, govoreći joj da je tu već pet godina i da je jako bolesna, a tvrdi da su se čak i čuvari seksualno iživljavali nad njom.

Nakon pakla od šest nedelja koji je preživela u mentalnoj instituciji, njena sestra uspela je da je izbavi odatle.

Scroll to top