U nekim krajevima Srbije nevinost je i dalje na ceni, pa se devojke dovijaju na razne načine kako da ostanu "netaknute" pre braka.

Jedna Čačanka koja studira u Beogradu planira, naravno, da se uda kad završi fakultet i malo se "izludi" po glavnom gradu, a kako ni zavarala onog pravog kad na njega naiđe smislila je originalnu taktiku.

PROČITAJTE: MUŽU JE SVE VIŠE VREMENA TREBALO DA SE UZBUDI KAD ME VIDI GOLU Jedne večeri je upao u sobu i zatekao me ovakvu, njegova reakcija bila je jeziva

- Glupo je čuvati se za muškarca svojih snova u 21, veku, ali ipak bih volela da misli da sam mu prva. Tako su me vaspitali, a i mislim da je onaj pravi i zaslužio glavnu nagradu - kaže ona.

Lepa Milena, međutim, ne propušt da punim plućima uživa u gradskom studnetskom životu punom zabave i seksualnih kontakata.

 

- Frajerima sa kojima budem na veče ili dva obično bude dovoljnu da im popušim ili uradim ručni rad, a kad mi baš dođe, onda od mene mogu da dobiju samo guzu - priča ona bez stida i dodaje: 

- Zanimljivo je da većina u zanosu i ne primeti da su na pogrešnom mestu, muškarci su ustvari mnogo glupi i smotani - priča ova lepotica. 

Njoj je, kaže, lepo, a nevinost je za nju nešto što ima posebnu cenu.

- Stvarno sam ponosna što sam se sačuvala, i nadam se da će i moj budući muž znati to da ceni - kaže ona. - Normalno, priznaču mu deo onoga što sam radila, ali sigurno ne sve. Mada, kao što sam rekla, muškarci nisu mnogo pametni, verujem da neće provaliti. U prvo vreme neću mu dati ni guzu, pa valjda neće da posumnja - ima razrađen plan mlada Čačanka.

PROČITAJTE: CEO RAZRED JE ZLOSTAVLJA JER NEMA TELEFON: „Sedim sama u klupi jer sam siromašna, nepodnošljivo je!“

Jedino što, kaže, jedva čeka da joj se desi onaj pravi.

- Iskreno. malo sam se unervozila. Dosta mi je zadovoljavanja rukomi na druge načine, htela bih i ja normalan seks kao druge devojke. Ali, zarekla sam se i izdržaću - kaže ona.

Scroll to top