BalkansPress

Dobro došli!

Džejd Levelin (23) iz Northemptona mislila je da je pronašla čoveka svog života. Sa njim je i zatrudnela, a onda je usledila svadba njegovog brata i tamo je usledio pravi pakao.

 

Džejd je na dan venčanja svog brata došla do užasnog otkrića

*Džejd je na dan venčanja svog brata došla do užasnog otkrića - Foto: Jade Llewelyn / Facebook

Četiri meseca su se Džejd i Hari zabavljali kada je ona saznala da je trudna. Rešili su da će da zadrže bebu i veza je bila idilična. Svi su ih smatrali praktično bračnim parom. Usledilo je venčanje njegovog rođenog brata, gde je Hari bio kum. Međutim, upravo na dan tog venčanja Hari je ostavio Džejd. Bila je skrhana, a pojma nije imala da užasna informacija tek sledi - naime, ispostavilo se da je Hari mesecima varao sa devojkom koja je bila deveruša na venčanju.

 

Hari je poricao da ju je varao pre venčanja njenog brata, i da je sa tom devojkom počeo da se viđa nakon raskida, ali činjenica da Džejd nije bila ni pozvana na svadbu bila je više nego sumnjiva.

Ceo sled događaja se ispostavio kao nevažan, jer Džejd je u 19. nedelji trudnoće saznala da beba boluje od retkog genetskog poremećaja i da neće preživeti.

- Već sam izgubila Harija, a udarac nakon lekarskog pregleda kada sam saznala da ću izgubiti i bebu bio je još teži - kaže Džejd.

- Bila sam van sebe od tuge. Ljuljala sam mrtvo detence u rukama i nisam mogla da poverujem koliko je lepo. Organizovala sam sahranu na koju je Hari došao, ali nismo razgovarali - kaže Džejd i dodaje da više nije ljuta na njega već samo tužna.

- Naša veza pri kraju, pre nego što sam je prevario, nije bila nešto. Ostajali smo zajedno samo zato što je bila trudna - kaže s druge strane Hari i dodaje da je na početku veze bila sasvim drugačija osoba. On i dalje tvrdi da je nije prevario, već da je u vezu sa deverušom ušao posle raskida.

(Izvor: thesun.co.uk / zena.blic.rs)

Scroll to top