NIŠ - Jelena P. (38) iz Niša uhapšena je jer je na Bulevaru Nemanjića sumpornom kiselinom polila Slađanu M. (33), prodavačicu u dragstoru, pošto je umislila da je truju u toj radnji.

 

Nesrećna žena je sa opekotinama po celom telu i povredom očiju zbrinuta na Klinici za plastičnu hirurgiju.

*FOTO: M.M.

Telo joj gorelo

Slađana je u četvrtak uveče bila slučajna žrtva paranoične Nišlijke koja je umislila da je prodavci namerno truju robom.

- Primetila sam tu ženu dok sam izbacivala smeće iz radnje. Nisam je poznavala, pa nisam ni obratila pažnju na nju sve dok mi nije prišla i pljusnula mi u lice neku tečnost i rekla: „To si i zaslužila“. Instinktivno sam rukom zaštitila oči, a tečnost mi se razlila po telu. Utrčala sam u radnju, koleginice su mi rekle da sva gorim. Odmah sam skinula odeću koja se bukvalno dimila i vodom isprala opekotine. Imam strašne bolove, čitave noći nisam spavala. Mogla sam da oslepim - priča očajna Nišlijka.

Žena koja je napala Slađanu hladnokrvno je ušla u autobus, ali ju je policija ubrzo pronašla. Kako saznajemo, sumanuti čin pravdala je ističući da je prodavcima htela da se osveti jer su joj navodno preneli bakterije.

 

Teorija zavere

- Ona je opsednuta idejom da je zaraza svuda, čak je i na rukama imala tragove kurkume, biljke koja, po njenim tvrdnjama, uništava bacile - kažu naš izvor.

Jelenine komšije potvrđuju da se oduvek čudno ponašala, te da je sebe predstavljala kao žrtvu globalne zavere.

- Stalno se žalila na druge, posebno na lekare, tvrdila je da je nepoznati prate, pa čak da su obučili i pse koji idu za njom - kazao je Jelenin komšija.

*FOTO: M.M.

Sumnja

MISLILA DA JE U PITANJU OSVETA BIVŠEG MUŽA

Slađana kaže da je čak pomišljala da iza napada stoji njen bivši suprug.

- Imala sam problema s njim, podnosila sam prijavu policiji zbog nasilja u porodici, pa sam najpre pomislila da sam zato napadnuta. Još ne mogu da poverujem da me je ta žena bez ikakvog razloga polila kiselinom - rekla je Slađana.

(BalkansPress / Kurir.rs / Dragana Kocić / Foto: M. M)

Scroll to top