BalkansPress

Dobro došli!

Pevač Boris Novković na svom Fejsbuk profilu otkrio je kako on i bivša supruga osam godina odgajaju dete s poteškoćama u razvoju.

Novković se na to iskreno priznanje odlučio zbog nagađanja kako je opet u vezi nakon što se razveo od 31-godišnje Ines Katić.

 

- Mnogi će reći: "Što se raspravljaš zbog gluposti? Ali kretena raznih i glava im praznih, setim se. Reči otrova malih lažova peku me i vrtim film stari u meni se kvari zrno radosti, zrno časti koje gubi ovo dekadentno društvo na svetsko globalnom planu. Eto zato imam hrabrosti progovoriti i reći istinu , zato jer je ovo moja stranica daje mi mogućnost da se branim , ne pristajte na hod pognute glave, branite se i budite to što jeste. Istina je nepobediva, ona se vidi u očima duše - napisao je pevač na svom Fejsbuk nalogu, a zatim do suza doveo svoje pratioce priznanjem:

PROČITAJTE: 

- I još nešto. Sa li iko zna da moja bivša supruga i ja već osam godina odgajamo sina , dete sa specijalnim potrebama , eto to je moja misija broj jedan za razliku od vaših rijeci otrova - ispovedio se Novković.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top