BalkansPress

Dobro došli!

Mesec dana nakon što je izazvao saobraćajnu nezgodu na Novom Beogradu u kojoj je zgazio devojku na pešačkom prelazu, Dragan Kojić Keba prvi put se oglasio i pojavio pred kamerama.

 

Nezgoda se dogodila 7. novembra u ulici Pariske komune, a pevač je upravljao automobilom bez vozačke dozvole. 

Mesec dana kasnije, Keba ističe da je on jedini krivac i da će spremno snositi sve posledice.

*Foto: Sandra Rilak

"Ne bih ja puno pričao o tome. Sve je jasno kao dan. Ja sam kriv. Spreman sam da snosim sve zakonske posledice koje u tom slučaju slede. Najbitnije u celoj priči je da je ta devojka živa i zdrava, da nema sada nikakvih problema. Šta da radim... Izvinio sam se i privatno i javno porodici, ako postavljate pitanje da li smo u kontaktu - jesmo, više puta i bili i jesmo. Krivac jesam. Najteže je kad imaš osećaj krivice. Ne patetišem, nema tu mesta nikakvoj patetici. Reagovao sam onako kako sam tog momenta i osetio, a osetio sam na pravi način. Samo mi je misao bila da ta devojka bude dobro, kao što i jeste. A misao šta je sve moglo da bude, ruši sve pred sobom", iskreno je rekao Keba.

 

"Šta da radim. Apsolutno ništa od toga nisam hteo i na kraju jedino mogu da kažem oprez, oprez i oprez. Desilo se, Bogu hvala da posledice nisu sačuvaj Bože. Svašta sam pročitao. Naravno da mi nije bilo lako, ali nećemo sad praviti rijaliti od toga. Razumem sve, ali šta sam imao - ja sam rekao. I ne znam šta bih drugo rekao, sem zahvalnosti Bogu da je sve proteklo tako kako jeste, a kako je moglo da bude - ne pitajte me. Ne daj Bože nikome. U svakom slučaju, zahvalio bih se na razumevanju prvenstveno porodice", rekao je Keba.

*Foto: Sandra Rilak

"Stresno je sve to, strašno je to. Jedina misao koja je bila u glavi je da ta devojka bude dobro, verujte mi. Šta da radim... Nisam ja ni tako mlad ni tako neiskusan da se prebijam od tuge, ali nađem neki modus da se bude iznad toga koliko može. Šta da radim, desilo se... Život je takav. Dešava se... Život traje, za neke stvari se ne pitaš, jednostavno se dese. Zašto? Ne razmišljam o tome", završio je Dragan Kojić Keba.

Keba je dodao i kako trenutno nije za volanom, i ko zna koliko još neće moći da upravlja automobilom. Osim toga, završava novi album kojim će obradovati publiku naredne godine, a pesmu radnog naziva "Puče puška u daljini" izbaciće već početkom godine, i to će biti najava za novi projekat.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top