BalkansPress

Dobro došli!

Maleni Luis Vilijams (9) iz engleskog Kenta privremeno boravi sa svoje dve sestre i majkom u prihvatilištu za beskućnike. Porodica se selila 14 puta u manje od deset godina. Ove godine mališan je poslao pismo Deda Mrazu koje je rasplakalo javnost.

 Naime, dečak ima jednu jedinu želju – stalan dom.- Dragi Dede Mraze, da li bi ove godine mogao da dobijem kuću zauvek? Ne želim nove igračke, ove koje već imam su mi dobre. Hteo bih da živim u miru i da imam svoju sobu sa stolom na kojem bih pravio modele od Lego kocki. Svi smo tužni što živimo ovde i samo želim da moja porodica bude srećna. Puno ti hvala i želim ti srećan Božić, voli te Luis Vilijams – napisao je dečak u pismu.

 

Porodica je ostala bez kuće jer majka Nikola (31) nije mogla da plaća stanarinu, iako ima dva posla.

– Radim naporno, ali ne mogu da priuštim plaćanje stanarine. Osećam da sam izneverila svoju decu. Kad vidim što druga deca žele za Božić, srce mi se slama – priznaje mama Nikola.

Porodica Vilijams je na državnoj listi za stalni smeštaj, a trenutno žive u smeštaju s dve spavaće sobe. Nikola kaže da tamo nema mesta ni za novogodišnju jelku.

Pogledajte video:

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top