BalkansPress

Dobro došli!

Radoš Bajić, glumac i reditelj  "kupio" je celu Srbiju serijom "Selo gori a baba se češlja". Veliku podršku za ovaj projekat imao je od supruge Milene.

 

Nije ni slutio da će njegova serija izazvati brojne reakcije i doneti pomoć i utehu mnogim porodicama čiji su se članovi suočavali sa teškom i opakom bolešu, rakom.

 *Foto: Dragan Kadić

"Ja sam suprug žene koja je bila obolela od raka dojke a iskreno želim da ohrabrim sve majke, sestre, supruge, ćerke, bake, i da im kažem da na kraju tunela ima svetla. I Radojka je u seriji nastavila da živi, kao što je i moja supruga Milena.

 

Dvesto osamdeset osam dana sam sa njom proveo na beogradskom Institutu za onkologiju, pomažući joj u grozničavoj i teškoj borbi. Iako sam uvek čuvao svoj privatni život kao oazu, u dogovoru sa suprugom i decom, odlučio sam da izađem pred javnost sa svojim iskustvom zarad svih onih žena kojima treba pomoć", rekao je ranije Radoš Bajić za medije.

Prema njegovim rečima, Milena mu je dala podršku i saglasnost da piše o teškoj temi.

 *Foto: Damir Dervišagić

"Smatrala je da je moja a i njena dužnost da kroz jedan tako moćan medij indirektno ispričamo priču koja treba da upozori, deluje edukativno i preventivno na našu žensku populaciju, pogotovu na selu. Jer, ko se javi na vreme, živi, ko krije bolest i ne javi se lekaru na vreme, umire", rekao je tada Radoš.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top