Naš čuveni glumac, koji za sobom ima impresivnu karijeru, otkrio je da mu je porodica uvek bila oslonac i vetar u leđa.

PROČITAJTE: ROKA MANDOLJINA: Milomir Marić uvredio srpskog profesora sa albanskim prezimenom, a onda se Kesić oglasio (VIDEO)

- Mislim da je porodica užasno bitna, a ja mogu da pričam iz vizure mog zanimanja, a moje zanimanje je posebno - započeo je Boda, a zanimljivo je da se Ninkovićeve ćerke nisu opredelile za glumu. Starija, Anja je završila produkciju, a mlađa Nađa je uspešna sportistkinja.

 

- Nađa je uspešna u odbojci, sada je u Brazilu, u Sao Paulu. Pre nekoliko dana su uzeli Kup Brazila, što je veliki uspeh. Pre toga je bila pet godina u Cirihu. Ona je 85 odsto vremena odsutna od kuće. Moram da priznam da je jako mlada otišla, sa nepunih 20 godina.

Imao sam jedan stav i pre toga. Smatram da je zdravije da se čovek što pre osamostali, koliko god da je to teže, čovek može brže da sazri i da se spremi za izazove koje život nosi. Koliko god da to lepo izgleda, profesionalni sport je naporan i privatni život je sveden na sekvence.

To je jedino što joj fali, a mi smo se već navikli da je nema. Čujemo se i vidimo preko savremenih sredstava komunikacije, ali i odemo kod nje - rekao je, pa dodao:

- Starija je završila produkciju, sada je počela i da radi. Slovenci snimaju kod nas, pa ona radi na toj seriji. Ona ima sreću, jer je njen dečko završio glumu. Njih dvoje su perspektivni.

Scroll to top