BalkansPress

Dobro došli!

Godinama je Dejan Pantelić jedan od najcenjenijih srpskih voditelja. Omiljen je domaćin mnogih televizijskih emisija, a ovo lice sada je deo Prve televizije i emisije "150 minuta".

PROČITAJTE: OSUĐEN GLUMAC! Otkrivamo ŠTA PIŠE U PRESUDI Goranu Jevtiću: "PLAKAO JE I MOLIO GA DA STANE"

Jedan je od onih ko se susreo sa teškim oboljenjem i otvorenom pričom o teškim trenucima pružao podršku onima koji prolaze kroz sličnu situaciju. Tumor je pobedio, a sada je otkrio da je imao čvrst razlog - decu.

 

- U tim trenucima čovek samo razmišlja o svojoj porodici, o svojoj maloj deci koje nisam izveo na put. Razmišljao sam o mom Vukašinu, i upravo dok ovo govorim gledam njegovu i Laninu (ćerka) fotografiju koja se nalazi na mom radnom stolu. Prosto nisam naučio Vukašina da igra fudbal i košarku, Lanu nisam odveo pred oltar kod njenog budućeg supruga, iako je mala, to mi je bilo u podsvesti kao neka obaveza. S druge strane, nisam smeo sebi da dozvolim da se predam jer prosto ne smem da budem sebičan da svojoj supruzi ostavim toliki teret i da se ona brine i žrtvuje za porodicu, a to radi i ovako i onako. To su bile neke stvari koje su mi bile u glavi dok sam prolazio kroz te neprijatne životne izazove- iskren je Dejan.

Dejan Pantelić

*Dejan Pantelić, Foto: Promo

PROČITAJTE: NAKON HAPŠENJA U DENVERU Bratu košarkaša Nikole Jokića preti DUGOGODIŠNJA ROBIJA zbog napada na ženu!

Najviše ga je bolelo što ga je jedan deo javnosti otpisao pre stručnjaka.

- Ne mogu da kažem da mi je sada to nešto preterano smetalo. Prosto negde sam bio malo razočaran što vas lekari ne otpišu nego vas otpiše sredina. Kao da je bolest koju imate prenosiva i da oni beže od vas. To je bio i razlog zbog kojeg sam počeo da pričam o svemu tome, čisto da pokažem ljudima da sam živ i da ću i dalje biti na ovoj planeti - priznaje Dejan.

Scroll to top