Jedan mladić iz Srbije sa svima je podelio šokantnu ispovest, ali je želeo da ostane anoniman.

On je svima objasnio kako stoje stvari na fakultetima i šta su sve studentkinje spremne da urade da bi dobile pozitivne ocene.

"Dobar prijatelj mog oca je na visokoj funkciji na jednom fakultetu u gradu u kome živimo. Znaju se još od malena i često dolazi kod nas. Kao braća su. Često priča šta se dešava na fakultetu. On čovek ima skoro 50 godina, na fakultetu je skoro 10 godina, i za to vreme je bio sa previše devojaka koje studiraju tamo. Samo ću reći da je taj broj veći od 50. Neke od tih devojaka su moje godište i sa nekima sam bio u srednjoj. Neke od njih su u srednjoj bile fine i normalne devojke", rekao je mladić i dodao:

 

"I dan danas ne mogu da verujem da devojke od 19-20 godina mogu da budu sa čovekom koji je duplo stariji od njih, samo da bi završile ispit bez učenja. Te devojke će sutra svojoj deci da drže lekcije o tome kako da se ponašaju, da budu pažljive pri izboru momaka jer su svi muškarci isti, kako je njihovo telo najdragocenije i da paze kome se daju, kako je njihova majka bila najbolji student na fakultetu. Mogu samo da zamislim šta se dešava po drugim fakultetima... Jadno da ne može jadnije", završio je on.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top