Oni su pravi dokaz toga da ljubav ne zna za godine.

Geri Hardvik i Almeda zaljubili su se jedno u drugo tokom dejta u jednoj piceriji i nije im smetala velika razlika u godinama – čak 53 godina koliko je Almeda starija od Gerija.

PROČITAJTE: "MORALNA" ČAČANKA: Nevinost čuvam do braka, A DO TADA DAJEM SAMO GUZU!

Njihova veza počela je kao i sve druge veze bez obzira na razliku u godinama koja mnoge šokira.

 

- Prva stvar koja me je privukla kod Almede su njene prelepe plave oči i njena ličnost. Ona je uvek puna humora i razumemo se. Hemija među nama je odlična. Sve u vezi nje osvojilo je moje srce već prvog dana, priznao je Geri.

*Foto: Pixabay.com / Prava ljubav ne zna za godine

Posle samo dve nedelje zabavljanja, ovaj novopečeni par podigao je njihovu vezu na jedan visi nivo kada je Geri postavio sudbonosno pitanje i kada su odlučili da se venčaju jer ga je baka koja ima šest unuka osvojila na prvi pogled. Sada ovaj par živi u Tenesiju i srećniji su nego ikad pre.

- Sada sam srećno udata i već dve godine živim sa mojom srodnom dušom. Upoznali smo se u restoranu u kome je bila rođendanska žurka, pogledali smo se i ja sam se zaljubila. Znala sam odmah da je on muškarac sa kojim želim da provedem život. Godine mi nijednog momenta nisu bile problem, rekla je Almeda.

 

Njih dvoje su srećni jer imaju isti hobi i interesovanja i kažu da im u njihovom braku ništa ne fali, kao i da je Geri mnogo zreliji od svojih vršnjaka, piše dailystar.co.uk. On je priznao da se njegovo interesovanje za starije žene javilo dok je bio mlađi. Par je čekao do prve bračne noći da ima seks i kažu da nisu razočarani.

PROČITAJTE: AMERIČKI SAN SRPSKIH KAMIONDŽIJA "Prvo misliš da je sve bajka, a onda počne da te lomi"

*Foto: Printskrin / Youtube / Gary & Almeda Reacts / Razlika u godinama je za neke samo razlika na papiru.

PROČITAJTE: VIC DANA Keš

- Prvi put kada smo vodili ljubav bilo je to naše prve bračne noći, bilo je to divno iskustvo. Imali smo tako duboku povezanost, ona je odlična ljubavnica, dodao je Geri.

 

Većina ljudi gleda sa negdoovanjem na njihovu vezu, uključujući i Almedinog sina koji je prekinuo sa njom svaki kontakt od dana kada je upoznao Gerija. Almedini unuci takođe su teško prihvatali njenu vezu u početku, naročito Aron koji je 3 godine starili od Gerija.

Par voli da pravi snimke koje kači na YouTube i oni su par sa najvećom razlikom u godinama koji vloguju. Njihov san je da budu što duže zajedno i da šire svoju ljubavnu poruku preko YouTube i inspirišu druge ljude.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top