BalkansPress

Dobro došli!

Laza Stanišić (43) iz Melenaca kod Zrenjanina oporavlja se kod kuće od teških povreda koje su mu, u noći između petka i subote, nanele njegove komšinice, rođene sestre Dina T. (22) i Zora T. (25).

PROČITAJTE: Posle 10 godina doktorka sa VMA progovorila o SEKTAŠIMA IZ CRNE RUŽE koji su joj UBILI SINA!

Sav u zavojima zbog uboda u predelu stomaka i ruke, ali sa ugrizima po vratu, Laza kaže da ne sme ni da pomisli šta bi mu se desilo da ga iz kandži sestara sektašica nije izbavio mlađi brat Branislav (42).

 

Strava i užas

- Kobne večeri bio sam kod Branislava. Njegov dom nalazi se do kuće sestara koje žive s očuhom. Prolazio sam pored njihove kuće, a onda osetio udarac u predelu glave. Ne znam kako sam se potom obreo u njihovom dvorištu. Valjda su me uvukli, a onda počeli da me bodu. Čak su me i grizle po vratu. U tom trenutku je Branislavova ćerka kroz prozor, u njihovom dvorištu, ugledala Dininog i Zorinog očuha. Vrisnula je. Branislav je izleteo napolje. Uspeo sam da viknem: "Brane". Bez duše je doleteo u sektaško dvorište - s mukom za Kurir priča izboden i izujedan čovek i nastavlja:

*foto: Saša Urošev

PROČITAJTE: STRAVIČAN ZLOČIN 2015. Srpski pevač brutalno UBIO devojku, PEVAČICU! Tukao je, a onda SMRSKANO TELO gazio autom! (FOTO+VIDEO)

- One su ležale preko mene, a njihov očuh je bio nekoliko metara udaljen. Branislav je udario jednu od sestara. Od udarca je pala i ustala. Onda je skinuo drugu s mene, ali su i njega ozledile. Branislav je posečan u predelu vrata. Očuh je sve vreme Dini i Zori nešto vikao na stranom jeziku. Branislav je uspeo da me izvuče u njegovo dvorište i pozove policiju i Hitnu pomoć. Sa sestrama i njihovim očuhom nemam nikakve kontakte. Ne znam zašto su me napali - priča Laza.

Strah je paralisao ne samo ulicu Žarka Ostojina, u kojoj se dogodio krvavi incident, nego i celo selo. Kuća u kojoj žive sestre s očuhom deluje sablasno. Sva je išarana, a komšije pričaju da je policija pronašla tri ljudske lobanje, ali i pseću i mačiju kožu.

(BalkansPress / kurir.rs)

Scroll to top