Ušla sam u stan, koji je u tom trenutku bio prazan. Proverila sam šta je sve polomljeno, soba je bila ispreturana. U tom trenutku, svukao me je s kreveta, i počeo da me krvnički tuče pesnicama po glavi, po licu...

Ovako, za "Novosti", priča Ljiljana Trivković (30), koju je u petak oko 10.30 pretukao dečko Pavo Popović (36), inače bokser, u stanu u "Trudbenikovom" samačkom hotelu na Novom Beogradu, gde Ljiljana živi sa majkom, očuhom i bratom. U polusvesnom stanju, nesrećnu devojku su pronašle komšinice, koje su odmah pozvale policiju i Hitnu pomoć. Sa mnogobrojnim podlivima i posekotinom na licu, uz dijagnostikovano nagnječenje lobanje i kopčom iznad usne, Ljiljana se priseća nasilja koje, kako kaže, nije prvi put pretrpela od svog momka.

 

- Sve je počelo kada me je u šest ujutru pozvao da dođem po njega u neki stan u centru grada, gde se provodio s društvom - počinje Ljiljana. - Tome je prethodila svađa i dvoumila sam se da li da odem. Ipak sam ga pozvala i čekala neko vreme u kolima, ali on nije silazio, te sam odlučila da odem.

Kako Ljiljana ističe, ostavila je ključeve automobila u Pavovom stanu, i vratila se u svoj. On je tada taksijem stigao iz grada, i rekao Ljiljani da će doći po nju, kako bi se vratili u njegov stan.

- Kada je došao, insistirao je da se popne, što sam odbila, pošto dogovor nije bio takav - nastavlja devojka. - Izašla sam ispred zgrade, a on je ušao u stan, urlajući na mene i pozivajući me da se popnem i ja. U jednom trenutku, počeo je da izbacuje moje stvari kroz prozor. Kada sam se vratila, pomislila sam da mi je zapalio stan, pošto je ispod mog prozora gorela gomila veša.

*Ljiljana Trivković / Foto A. Stanković

Ljiljana je ušla u praznu sobu, i legla na krevet da proveri da li joj je laptop polomljen. Tada je, kaže ona, Pavo ušao, povukao je za nogu, i počeo da je besomučno udara po celom telu, a najviše po glavi. Sa teškim povredama, zbrinuta je u bolnici, odakle je otpuštena u petak uveče.

Pavo, sa kojim je Ljiljana u vezi od 2012. godine, ranije nije bio takav, tvrdi povređena devojka, i ne zna šta mu se dogodilo. Ona takođe kaže da ovo nije prvi put da je od njega pretrpela fizičko nasilje, ali nikada ga dosad nije prijavila.

POPOVIĆ U PRITVORU

Treći osnovni sud odredio je u subotu pritvor do 30 dana Popoviću, osumnjičenom da je pre dva dana mučio i zlostavljao Ljiljanu Trivković u njenom stanu. Na teret mu se stavlja zlostavljanje i mučenje devojke, kao i nanošenje teških telesnih povreda.

(BalkansPress / novosti.rs)

Scroll to top