Srpska glumica ispričala jezive detalje iz detinjstva.

Ljiljana Jakšić Salveta ispričala je svoju tužnu životnu priču, a porodični problemi i nasilje koje je preživela nikoga ne ostavljau ravnodušnim. Glumica je odrasla u siromaštvu, njen otac je bio agresivan prema mami, a slike stravičnih događaja ostale su joj u sećanju.

 

"Moja majka je bila samohrana i imalo smo velike probleme. Bili smo jako siromašni. Godinu i po smo živeli bez struje, jer tata nije plaćao alimentaciju. To je bilo sedamdesetih godina. Otac je morao da plaća ali se žalio pa su mu je smanjivali. Tata je tukao mamu, ja sam gledala kako krvava leži dok je on šutira. Sećam se da sam se vraćala iz škole i da sam je puno puta čula kako vrišti. To se po celoj zgradi čulo. Komišije nisu ništa preduzimale. Kada ju je tukao, neko je zvao policiju a oni su pitali da li su u braku", rekla je Ljiljana u emisiji "Posle ručka" i dodala:

PROČITAJTE: GORE I OD ŠPANSKE SERIJE: Darko Lazić i Ana Sević ostaju u braku, a RAZLOG za to je KLASIČAN SRPSKI!

"Te slike iz detinjstva su zauvek u meni. To su traume koje su ostale  u meni. Decu treba poštedeti toga. Mama je plakala kod kuće, išla sam u amatersko pozorište u Prokuulju jer mi je tamo bilo toplo i bilo je struje", ispričala je glmica.

Scroll to top