Pismo prepuno potresnih detalja, seksi ispovesti, pokajanja, krivice, nade, užasa i ponosa nikoga nije ostavilo ravnodušnim. Na 10 rukom pisanih strana ova mlada žena je objasnila sve. Kako je ušla u svet droge, odmah zatim i prostitucije, kako joj se život raspao već nekoliko puta. Kada smo pitali zašto je rešila ovako da se obrati, rekla je, da upozori mlade.

Prenosimo vam samo delove ove jezive ispovesti. Ovako je sve počelo.

Ušuškani život uz brojnu familiju i poznata lica prva je asocijacija na jedan miran život u mirnom gradiću. Ne i za Jagodinku. Potiče iz, kako je sama napisala, obrazovane i imućne porodice. U njenom detinjstvu najvažniji su joj bili otac i nana (majkina majka), koja ju je čuvala dok su roditelji bili na poslu.

 

"Otac moj, tada najdraže biće pored nane je, iako u godinama kao i moj deda, bio najveselije biće otkad sam se rodila. Kad završi sa poslom, dođe firminim autom po mene, odveze me kući gde se igramo kao dva mala deteta sve dok ne dođe vreme za spavanje. Tata me ušuška i legne pored mene da me ne bi bilo strah.

Od malena sa m znala samo za oca i nanu. Majku sam viđala samo na sat-dva, kada se vrati s posla. Pojela bi ono što bi otac pripremio, presvukla se i nastavila dalje sa svojim životom, po kafanama, birtijama i drugim ženama koje mi je predstavljala kao koleginice i prijateljice".

PROČITAJTE: SKANDALOZNA PROFESORKA ŠAKIRA Odvela stotinu đaka u Španiju, a da im hotel nije bio plaćen, u prethodnoj školi učenike lažno optužila za seks aferu

Jagodinka je, piše dalje u pismu, rasla, otac je izveo da ode u prevremenu penziju kako bi mogao da vodi računa o njoj i krenula je u školu. Tada se više uključila u razgovore sa decom i drugim ljudima i došla do zapanjujućeg saznanja.

"Polako sam od komšiluka počela da razaznajem da s mojom majkom nešto nije u redu ali u početku nisam shvatala šta tačno. Niko se nije usuđivao da mi kaže otvoreno. Pitala sam oca da mi objasni, na mi on je samo odsečno rekao da se "ona razlikuje od nas", a onda prošaputao da "više voli žene". Ja sam to razumela kao da voli svoje prijateljice, kao što uostalom volim i ja svoje. Tek kada sam i sama porasla, shvatila sam da je moja majka lezbijka. Tada sam uvidela da moje čuđenje tome što "teta Goca" praktično živi kod nas i spava sa mojom majkom u istom krevetu u trpezariji, dok otac i ja spavamo u odvojenim krevetima u sobi. Otac nam je donosio usred noći nošu za nuždu, jer nam je, tobože, lakše da se tako praznimo umesto da idemo u toalet kao sav normalan svet.

 

Život je tako tekao, ja sam rasla, počela da izlazim, prošla je i mala i velika matura, nizali se momci i drugarice, a onda se desio još veći problem.

Moja drugarica iz detinjstva i bivša komšinica odala se narkomaniji i prostituciji. Ne znajući za to, povremeno sam odlazila kod nje, uočavala da je čudna, uočavala i da moj tata, kada sam kod nje, dolazi kod nje kući da bi me proverio, ali to sam tumačila kao očinsku brigu. Niko me nije konkretno upozoravao, pretpostavljam zato što niko nije znao konkretno ni o čemu se radi. U ono vreme, to je bilo retko i čudno!", piše Jagodinka.

A onda, jednog dana, kao i mnogih prethodnih, njih dve su sedele same, ali nešto se promenilo. "Drugarica" je jednim potezom ruke uništila Jagodinkin život. Potresan zaplet, život u podzemlju, susreti sa kriminalcima čije ime u Srbiji ne sme ni da se šušne - sve je to doživela i nekako preživela.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top