BalkansPress

Dobro došli!

Bivši jugoslovenski i hrvatski košarkaš Dino Rađa, ostao je bez teksta nakon jedne situacije koja mu se ovih dana desila u Beogradu, pa je odlučio da priču podeli na društvenim mrežama.

Kadetska košarkaška reprezentacija Hrvatske je u polufinalu Evropskog prvenstva, koje se održava u Srbiji, igrala protiv Francuske, a s ekipom je i Rađa.

Naime, posle utakmice sa Litvanijom (80:78) i plasmana u polufinale Dino Rađa, član Kuće slavnih u Springfildu, otkrio je da su za „vatrene“ navijali i dečaci iz reprezentacije Srbije.

 

„Dođu mi danas nakon utakmice tri momka u majicama Srbije. Dio su njihovog tima. Hoće da se slikaju i dok se slikamo rekoše uglas. Navijali smo za vas i nadamo se polufinalu s vama. Eto kako normalan svit razmislja a ne ’45 i ’91.“, napisao je Dino Rađa.

Inače, Rađa je zajedno sa trofejnim trenerom Sparsa Gregom Popovičem posetio NBA kamp „Košarka bez granica“, a društvo su im pravili i Bobi Marjanović, Nikola Vučević i Žarko Čabarkapa.

Nekadašnji košarkaški as bio je gost na koncertu dr Neleta Karajlića na Beer festu, kada je prep punim Ušćem zasvirao dobro poznate taktove pesme „Zenica bluz“.

(BalkansPress / B92.net)

Scroll to top