BalkansPress

Dobro došli!

Uvek sam bio fit i držao do svog izgleda ali nikad u svom životu nisam izgledao bolje nego sad sa 60 godina.

To kaže advokat u penziji iz Ohaja, Klejton Paterson (60) koji je od rane mladosti ulagao velike napore da postane i ostane fit, ali sada ubire prave plodove, jer čak i dvadesetogodišnjaci mogu da mu zavide na telu.

PROČITAJTE: INSISTIRAJU NA UVOĐENJU 24 SATA POLICIJSKOG ČASA: Kineski lekari traže najrigorozniju meru, evo i zašto!

 

Sve je počelo, priča Klejton medijima, njegovom ljubomorom. Ljubomoran je, kaže, bio na svog starijeg brata. Dok je Klejton stalno bio mršavko, njegov brat je bez mnogo truda uvek bio mišićav. Zato je pazio šta jede i vežbao uvek, a onda mu se desio život.

Klejton nekad

*KLEJTON NEKAD / FOTO: PROFIMEDIA

PROČITAJTE: Mali Vuk se u igri slučajno obesio i ona je danas otišla za njim: Majka PRONAĐENA MRTVA na sinovljevom grobu, srce joj prepuklo od tuge

U međuvremenu je gradio i karijeru, oženio se i dobio četvoro dece i obaveze su mu nametnule drugačiji tempo života, pa je briga o telu pala u drugi plan.

Klejton izgleda neverovatno

*KLEJTON IZGLEDA NEVEROVATNO / FOTO: PROFIMEDIA

PROČITAJTE: DR NESTOROVIĆ: Da preguramo još sledeću nedelju, evo kada epidemije korone SIGURNO neće biti

 

-Uvek sam hteo da budem dobar primer svojoj deci. Zato sam se za 50. rođendan vratio u teretanu, a u 59. godini shvatio da mogu i da se takmičim u bodibildingu. Da, izgledam fenomenalno, svestan sam toga, ali mnogo bolje je to što se osećam neuporedivo bolje na psihičkom planu. Zdrav sam, jak, sposoban za sve. Uopšte se ne osećam kao da imam 60 godina - kaže Klejton, dodajući da su svi prijatelji njegovih sinova ljubomorni na njegov izgled.

Klejton danas

*KLEJTON DANASFOTO: PROFIMEDIA

-U početku sam angažovao trenera kako bi mi pomogao sa vežbama i ishranom. Sada je to moj način života i ne mogu ni da zamislim da vežbam ili se hranim drugačije. Da, ima dana kada mi se ne ide u teretanu, ali čim se nateram da samo uđem i osetim tu energiju, odmah mi se vrati volja za vežbanjem - poručuje ovaj seksi deka.

Scroll to top