BalkansPress

Dobro došli!

Zavisnica od seksa, Lori (30) iz Šefilda, koja je bila u krevetu sa 200 muškaraca, u celibatu je od kada je postala majka.

Ona je u svojim prvim izjavama za medije govorila o svojoj zavisnosti, koju je osetila kada je bila veoma mlada.

-Izgubila sam brojku sa koliko muškaraca sam spavala, ali mora da je između njih 100 i 200. Nikada ne mogu da se zasitim. Kada sam shvatila da bi to moglo da utiče na mog sina Henrija, odlučila sam da tražim pomoć - rekla je Lori za "San".

 

U međuvremenu je napisala knjigu, "Dnevnik seks zavisnika", koja je u potpunosti bazirana na njenom životu.

Njen seksualno život počeo je kada je imala 12 godina, a godinu dana kasnije imala je i dečka.

-Bila sam maloletna zbog čega je to pogrešno, ali sam znala da sam veoma seksualna. Sviđali su mi se i dečaci i devojčice, nisam mogla da dočekam da krenem na sastanke - ispričala je Lori.

Kada je ušla u dvedesete, njena želja za seksom je sve cviše rasla.

-Išla bih u seks klubove sa drugovima nakon izlazaka, jer sam jako želela seks. Moj bivši me je čak vodio na veliku seks žurku, gde me je gledao dok sam imala odnose sa šestoricom muškaraca odjednom. Nedeljno sam spavala sa nekoliko muškaraca, čak i kada nisam bila raspoložena za te stvari. Osećala sam se nemoćno jer nisam mogla da kontrolišem svoje želje, a kako bi umirila to razmišljanje, okrenula bih se seksu. Upoznavala sam strance na Instagramu, pisali bi mi poruke u kojim su mi davali komplimente, a onda bi se našli zbog seksa.

 

Lori se mučila da nađe i stalnog partnera, a iako je imala "šest dugih veza", tvrdi da muškarci ne mogu da prihvate "otvorenu vezu".

Kada su je dvojica muškaraca uhodili, shvatila je da mora da potraži pomoć. Krenula je na sastanke grupe zavisnika od seksa. U tom momentu je imala dečka Ijana, koji je podržavao, ali je pritisak bio veliki između njih tokom "oporavka" da su na kraju raskinuli.

Zahvaljujući grupi, Lori je u celibatu četiri meseca i nada se da će pronaći novog partnera.

-Naravno, to sam i dalje ja. Uvek ću biti veoma seksualna, ali ako pronađem dečka, nadam se da će moja monogamija uspeti. Prihvatam sebe takvu kakva sam. I ne osećam sramotu vezano za to - rekla je Lori.

(BalkansPress / Izvor: Blic.rs)

Scroll to top