"Tu sliku ću teško izbaciti iz glave."

Elitna prostitutka I.O. otkriva kako ju je jedan ministar iz Crne Gore angažovao da glumi njegovu devojku, kako bi sakrio činjenicu da je homoseksualac, te da je u vezi s poznatim srpskim glumcem.

I.O. je ispričala da je često išla na putovanja sa gej parom i dugo im je služila kao paravan, a jednom ju je crnogorski državni funkcioner odveo kući i predstavio porodici kao svoju verenicu.

 

-Dugo sam bila paravan jednom crnogorskom ministru, koji je u vezi sa našim poznatim glumcem. A budući da obojica potiču iz konzervativnih sredina, bilo im je važno da u javnosti imaju imidž strejt muškaraca.

-Ministar mi je bio jedan od omiljenih klijenata jer je dobro plaćao, a kada sam bila s njim, nisam morala ništa da radim. Kada god bi išao na neko službeno putovanje, vodio je mene sa sobom, ali i svog dečka, a ja sam se za javnost pretvarala da sam njegova devojka - priča I. O. i objašnjava kako su izgledala njihova putovanja.

Muškarci se drže za ruke

*FOTO: Profimedia

-Procedura je bila sledeća: ministar bi me sačekao na crnogorskom aerodromu, a tamo je već bio njegov dečko. Ministar i ja smo uvek sedeli jedno pored drugog u avionu, dok je njegov dečko bio nekoliko redova iza nas. U hotelu smo ministar i ja uvek uzimali apartman, dok je njegov dečko iznajmljivao jednokrevetnu sobu. Pravilo je bilo da ja, nakon čekiranja, izađem iz apartmana, kako bi njih dvojica mogli da ostanu sami. Tokom dana bih obilazila grad, išla na ručak, pa u šoping jer je uvek bio dogovor da im dam što više vremena da budu sami. Uveče bih mu opet glumila devojku, a po pravilu dešavalo se da na zvaničnim diplomatskim prijemima uvek sretnem bar još dve devojke koje se bave istim poslom kao i ja - ispričala je prostitutka i otkrila da je jednom ministra i glumca uhvatila na gomili.

 

-Jednom smo otputovali za Barselonu i baš kada smo se čekirali u sobu, izašla sam da prošetam po gradu. Međutim, brzo sam shvatila da sam zaboravila telefon u sobi, pa sam se ovratila i imala sam šta da vidim. Moj ministar i njegov dečko bili su goli u krevetu, i u naletu strasti, jedan drugog su oralno zadovoljavali. Tu sliku ću teško izbaciti iz glave - rekla je ona.

PROČITAJTE: ISPOVEST PROSTITUTKE "Prevarila sam muža prve bračne noći! Za veče sam odrađivala dvojicu... Dede od 80 godina najviše plaćaju"

Prostitutka

*Prostitutka / FOTO: Profimedia / ilustracija

Osim na putvanja, ministar je elitnu prostitutku jednom odveo i u svoj dom.

-Sećam se da me je jednom zamoliko za veliku uslugu i obećao mi je da će me bogato nagraditi ako mu pomognem. Rekao mi je da ga porodica dugo pritiska da se oženi, pa mi je ponudio nekoliko hiljada evra da odem s njim kod njegovih i da mu za vikend odglumim verenicu. Nisam se dugo premišljala da prihvatim ponudu jer smo nas dvoje u tom trenutku postali dobri prijatelji i htela sam da mu pomognem. Ali to, naravno, ne znači da nisam uzela novac za uslugu. Spremili smo se i otišli kod njegovih, a on je roditeljima već najavio da će doći sa verenicom - priča ona i dodaje:

-Dočekali su me kao najrođeniju i tih dva dana, koliko smo bili kod njegovih roditelja, ugađali su mi na sve načine. Vodili su me na ručkove i večere, upoznala sam dobar deo njegove familije. Njegova porodica bila je oduševljena mnome, pa su mi na rastanku poklonili zlatnu ogrlicu, koju i dan danas imam i čuvam. I ministar me je posle častio i dao mi je više novca nego što smo se dogovorili, pošto sam se pokazala odlično, a porodici je kasnije rekao da smo raskinuli veridbu - završava I.O. 

(BalkansPress / Izvor: Srbijadanas)

Scroll to top