BalkansPress

Dobro došli!

Žena iz Bihaća opisala je "avanture" koje je imala sa svekrom dok suprug nije bio kod kuće, a njenu ispovest prenosimo u celosti.

Ni kao dete, a ni kasnije kada sam odrasla nisam volela da spavam sama u krevetu. Zbog toga su mi suprugova odsustva veoma teško padala.

Mrzela sam njegova poslovna putovanja, koji je bilo mnogo. Mrzela sam ih najviše zbog činjenice da me je ostavljao samu i to još u prvoj godini braka.

Proganjao me je strah iz detinjstva da će me napasti čudoviše iz ormara.

I jeste me napalo, samo je imalo lik mog svekra. Jedne noći me je probudio dodir po ruci. Prenula sam se iz sna, i onako, u bunilu, nerasanjena, ukočila se od straha kada sam pored kreveta ugledala njega.

Suprug je tog jutra otputovao na jedan kraći seminar. U onom šoku, sva zbunjena, ugledala sam svekra kako mi prilazi skroz go. Ukočila sam se i nisam znala kako da reagujem. Grlo mi se osušilo i nisam mogla da progovorim. Pomislila sam da je sve to san.

 

Ujutru je sve bilo normalno. Svekar se ponašao kao da se ništa nije desilo. Suprug se vratio i mislila sam da je stvarno sve bio san.

Ipak, dve nedelje kasnije ostala je sama i ponovo se desilo isto.

Ovog puta moj muž je otputovao na sedmodnevni seminar u Španiju. Svekar mi je dolazio svake noći. Shvatila sam da to definitivno nije bio san.

Više se nisam plašila mraka. Jedva sam čekala da padne noć i da se moj novi ljubavnik konačno pojavi. Dolazio je svake noći, jedan sat posle ponoći, kada bih ugasila svetlo.

Nikada nismo pričali o tome, a on bi brzo posle ljubavnih igrarija jednostavno nestajao. Pomislila sam da se krije od supruge.

Tuga, depresija

*Tuga / FOTO: Shutterstock

Muž mi je postao odbojan. Mrzela sam njegovu prisutnost, jedva sam čekala da ponovo ode na neki put. Ali, usledio je period u kojem je stalno bio kod kuće.

Bivala sam sve nervoznija. Čekala sam da moj muž zaspi, zahrče i da se svekar konačno pojavi. Ali sve je bilo uzalud. Tada sam odlučila da idem na sve ili ništa.

Tokom jedne jutarnje kafe, posmatrala sam svekra kako pomaže svekrvi da naprave doručak, i to mi je jako zasmetalo. Sasula sam mu naše noćne avanture u lice. Kada je to čuo moj muž, nasrnuo je na njega. 

Davio je rođenog oca pred mojim očima, a meni je bilo svejedno.

U roku od sat vremena izbacili su me na ulicu. Nisam imala kuda. Narednih nekoliko meseci čak me je i moja porodica osuđivala, a meni su uručeni papiri za razvod po hitnom postupku.

Scroll to top