BalkansPress

Dobro došli!

Kristina kaže da se njena porodica deklariše kao srpska i da nemaju problem da zaposle bilo koga bilo koje nacionalnosti...

Kristina Marović, vlasnica kafića na Jazu, na čijoj plaži se navodno dogodio incident između Kruševljana M. L. (37) i M. G. (41) i konobara albanskog porekla, tvrdi da je priča koju su mediji preneli o događajima u njenom lokalu potpuno drugačija.

PROČITAJTE: RAFAL ŠOVINISTIČKIH UVREDA Kruševljani u Budvi tražili šifru za WI-FI, a onda je konobar uradio nešto ODVRATNO

- Oni su zapravo napali osoblje kafića. Oni su bili na plaži kafića, ne u kafiću. Tražili su šifru za privatni vaj-faj koji se ne koristi u našem lokalu, čak ga ni mi ne koristimo, niti naše osoblje. Konobar nije mogao da im da lozinku i objasnio im je da je to privatna mreža. To je goste naljutilo, pa su ga napali - priča Kristina za Kurir.

 

Ona dodaje da ovakvu reakciju gostiju niko nije očekivao.

- Svi naši zaposleni nose pločice sa imenima, pa su tako videli njegovo ime i pitali ga da li je Albanac. On je odgovorio da je Albanac iz Makedonije, što je goste dodatno naljutilo i razbesnelo pa su počeli da ga vređaju govoreći mu da je Ši**ar i to su ponovili nekoliko puta. Potom su počeli da vređaju i sve naše zaposlene i to zbog šifre za vaj-faj - ispričala je vlasnica kafića.

*FOTO: YOUTUBE PRINTSCREEN

Kristina kaže da se njena porodica deklariše kao srpska i da nemaju problem da zaposle bilo koga bilo koje nacionalnosti.

- To što je on Albanac ne znači da je loš čovek. Njemu da smetaju Srbi ne bi nikada pristao da radi za srpsku porodicu - naglasila je Kristina.

PROČITAJTE: POJAČANE KONTROLE U SRBIJI U Hrvatskoj kazne dosta veće, a u Grčkoj policija lovi pušače u automobilima

Podsetimo, beogradski mediji su prethodno preneli da su na poznatoj plaži Jaz u Budvi, u jednom popularnom kafiću, Kruševljani doživeli neprijatnost kada ih je konobar albanske nacionalnosti nazvao govedima i opsovao im "majku srpsku".

 

Scroll to top