BalkansPress

Dobro došli!

-Odveo sam suprugu u bolnicu jer mi je rekla da ima kontrakcije. Oko 3.20 sam čuo plač deteta i video kako mi sina odvode u drugu prostoriju porodilišta. Ali, odmah sam posumnjao da sa Tanjom nešto nije u redu - ispričao je Željko, suprug trudnice Tatjane I. koja je preminula tokom porođaja u bolnici u Majdanpeku.

PROČITAJTE: NAKON POROĐAJA U SEDMOJ DECENIJI Atifa Ljajić uživa sa ćerkom: Nevolje su iza nas, nadam se da ću joj obezbediti stan

Tragedija se dogodila juče u ranim jutarnjim satima u majdanpečkoj bolnici tokom porođaja, srećom, muško dete je ostalo živo, ali još nisu poznate okolnosti koje su dovele do ove tragedije.

 

Željko, koji je sve vreme, kako je objasnio, bio na Odeljenju ginekologije, ukazuje da je čuo "kako se njegova supruga žali na bolove".

-Video sam kako u porođajnu salu utrčava medicinsko osoblje. Nosili su i boce sa krvlju - govori kroz suze.

Po njegovim rečima, medicinsko osoblje mu je kazalo da je njegova supruga imala problem sa posteljicom, što je izazvalo obilno krvarenje.

-Rekli su mi da je masovno krvarenje tipično za žene koje se porađaju u poznijim godinama. Znam samo da je moja supruga tražila da je, upravo zbog godina, porode carskim rezom, ali još ne znam šta se zapravo desilo, zbog čega sam i tražio da se uradi obdukcija - jedva govori Željko.

Tatjana je, inače, po terminu trebalo da se porodi 12. septembra. Na svet je donela zdravog dečaka - Veljka, teškog 3,8 kilograma. Nije, nažalost, dočekala da vidi kako će da odrasta. Lekari, ali ni uprava majdanpečke bolnice zasad se ne oglašavaju. Niko tokom jučerašnjeg dana nije želi da komentariše ovaj tragični slučaj".

(BalkansPress / Izvor: Novosti)

Scroll to top