Sahraniti dete je nešto što nikome ne želim. Svakih pet dana mu idem na grob i još uvek ne mogu da shvatim šta se dogodilo. Nisam još skupio hrabrosti da uđem u njegovu sobu. Više ne idem ni na teren gde se sve dogodilo.

PROČITAJTE: Ovo prezime u Srbiji imamo samo mi jer ga je otac izmislio: Majka ga je ostavila, a ovo je naša priča (FOTO)

Ne mogu da vam objasnim kakav je to osećaj dok bacaš zemlju na sanduk vlastitog sina, znajući da se on više nikada neće vratiti – rekao je legendarni brazilski defanzivac Kafu, koji jeprvi put izašao u javnost od smrti sina Danila (30).

 


U veoma emotivnoj ispovesti, nekadašnji reprezentativac “karioka” prisetio se kobnog dana...

- Imali smo zakazanu utakmicu s prijateljima. Igrali smo pet na pet, a Danilo je bio u istoj ekipi kao i ja.

Na pauzi je izašao, a ja sam nastavio da igram i tri minuta kasnije primetio da se nešto događa pored terena. Izašao sam da vidim šta je u pitanju i video sina kako leži na travi.

Prema pisanjima brazilskih medija, Danilo je preminuo od posledica srčanog udara, a Kafu ističe da je njegov sin i ranije imao problema sa srcem.

- Uspaničio sam se, pozvali smo hitnu pomoć i rekli su da stižu za deset minuta. Znao sam da ne možemo da čekamo, stavio sam ga u automobil i za pet minuta smo bili u bolnici. Stanje mu se pogoršalo, lekari su pokušali da ga ožive na puno načina - rekao je Brazilac.

- Posle sat i po borbe pozvali su me nasamo, a ja sam rekao: Ne morate ništa da mi kažete, znam. Posle toga sam ustao, zaplakao i molio Boga da mi ne uzme dete.

Kafu je otkrio i da je njegov život u jednom trenutku izgubio smisao.

- Plačem dok vozim. Pozovem prijatelje samo da se isplačem. Plačem, plačem i plačem. Plač je jedino što izlazi iz mene - zaključio je legendarni Brazilac.

(BalkansPress / Izvor: Novosti.rs)

Scroll to top