Zorica Jeremić, nevenčana supruga monstruma Vladan Pavlovića, koji je silovao njenu majku Veru i pokidao joj matericu, kaže da bi ga zadavila sopstenim rukama kada bi ga sada videla, kao i da je mrtav za nju.

– Hteli smo da se uzmemo i planirali krštenje, a umesto toga je zverski silovao moju majku – kaže ona i dodala da je Vera često dolazila kod nje i Vladana kako bi im pomagala.

Inače, ova nesrećna žena se nalazi u Institutu za majku i dete, gde leži sa bolesnom ćerkicom.

PROČITAJTE: Posle 30 godina otišla da proda prsten koji je kupila na buvljaku: Kad je zlatar otvorio kutijicu skoro se onesvestio!

Zoričina majka je bila jedina osoba koja je ostala uz nju kada je odlučila da se uda za Vladana, ali joj se ipak u dva navrata požalila da ju je napao.

– Razmišljala je i da ga prijavi, ali sam je ja preklinjala da to ne čini. Da sam mogla samo i da pomislim da bi uradio ovo što jeste, ne bih je odvraćala od te namere – istakla je ona i dodala da sumnja da je Vladan Veri dao nekoliko lekova za smirenje pre nego što ju je monstruozno napastvovao.

 

Vera je bolesna žena, a Zorica kaže da je čula da je njena majka nekoliko puta padala po dvorištu i jaukala, dok joj je brat rekao da se ona sada nalazi u teškom stanju.

– Brat Dejan i snajka su oišli da je obiđu u bolnici, a ona ih nije prepoznala. Lekari su rekli da je ona u šoku i da zbog toga ne zna za sebe i nije svesna gde se nalazi, pa su joj posete zabranjene. Bore se za njen život. Čeka je još dosta pregleda – priča Zorica i kaže da ju je Vladan pozvao iz zatvora, ali da nije želeo da joj kaže pravi razlog zbog čega se tamo nalazi.

PROČITAJTE: Glavni kineski epidemiolog otkrio: Evo kada i pod kojim uslovima će se završiti pandemija virusa Korona

 

– Rekao mi je da je priveden zbog tuče. Kada sam čula šta se dogodilo, od šoka sam ispustila dete iz ruku. Nismo ni ćerkicin prvi rođendan proslavili, a on mi siluje majku – istakla je ona i dodala da će po izlasku iz bolnice napustiti Vladana i dom u kojem je s njim živela.

Zorica kaže da ne može da se vrati tamo i da će otići kod komšija, a za Vladana više ne želi da čuje.

– Neka ga osude na doživotnu za ono što je uradio. Dete više nikad neće videti, sve dok sam ja živa. I da sutra umre, sveću mu ne bih zapalila – poručila je na kraju Zorica.

Scroll to top