Frenki Konsidajn (28) bila je zavisna od seksa do te mere da je nekad spavala i spo četiri muškarca dnevno. Kaže da nije mogla normalno da funkcioniš eako nije znala da će sigurno dobiti "sledeću dozu seksa". Takav način života negativno je uticao na njen posao i međuljudske odnose, ali i na psihičko i fizičko zdravlje.

PROČITAJTE: MILA JE IMALA 340 KG! NIJE MOGLA NI U WC SAMA! Smršala 268 KG, danas ima 70 KG, evo kako je uspela! NOSI STRAŠNE OŽILJKE

Bolovala je od depresije, različitih seksualno prenosivih bolesti, a ostala je i trudna bez da je znala ko je otac njenog deteta. The Sun piše da je Franki često izostajala s posla pod izgovorom da je bolesna, a sve zbog seksa. Ukupno je spavala sa više od 130 muškaraca, a onda je saznala da ima dijagnozu - zavisnost oseksa.

 

Dok nije saznala da je njeno stanje stvarno i priznato medicinsko stanje, mislila je da potrebu za seksom ima zbog trauma uzrokovanih ranim razvodom roditelja ili niskog samopouzdanja što se fizičkog izgleda tiče. Kaže da je sve počelo s 13, kad su joj se rastali roditelji. Tad bi online tražila ljude s kojim je mogla razgovarati. Sa 14 je izgubila nevinost i ušla u prvu dužu vezu, ali kaže da nije mogla biti verna.

Nekoliko godina kasnije, kad joj je majka preminula, to je eskaliralo. Odustala je od fakulteta i u naredne tri godine spavala sa 80 muškaraca. Kaže da je tim odnosima rešavala tugu zbog gubitka mame. U jednom periodu života spavala je i s četiri muškarca dnevno, no ni to joj nije bilo dovoljno.

"Jednog vikenda 2012. otišla sam u Brikston na rođendan. Upoznala sam jednog tipa, došao je u moju hotelsku sobu i seksali smo se. Sutradan sam bila kod mehaničara da mi pregleda automobil. Spavala sam s njim i njegovim prijateljem, a kasnije te večeri spavala sam s nekim drugim tipom", ispričala je. Nije koristila zaštitu pa je bolovala i od klamidije i od HPV-a. Zatrudnela je s 22 godine. Nije znala ko je otac pa je odlučila da abortira. Kaže da je to bio trenutak koji ju je prelomio.

 

PROČITAJTE: Jelena (26) otišla u Bahrein, a sada se kući vraća u kovčegu: Devojka iz Smedereva umrla virusa gripa

Iste godine upoznala je muškarca na Tinderu s kojim je započela vezu i 2018. godine s njim dobila ćerku. Veza je brzo pukla, a Frenki je nakon toga odlučila da poseti psihologa. Tad su joj dijagnostikovali zavisnost od seksa.

"Olakšanje koje sam tad osetila bilo je neverovatno. Shvatila sam da to nije moja krivica. Shvatila sam da ima još ljudi poput mene i koji se boje da govore o tome", kaže danas Frenki i naglašava da svojom pričom želi pomoći drugima koji imaju isti problem.

Scroll to top