BalkansPress

Dobro došli!

Voditeljka progovorila o ne tako lepoj anegdoti iz života.

Voditeljku Jovanu Jeremić u poslednje vreme privlači pažnju svakim svojim korakom, a sada je ispričala ne tako lepu anegdotu koja joj se desila na Crnogorkom primorju.

Naime, voditeljka je doživela infrakt dok je boravila u Crnoj Gori, a ključnu ulogu je odigrao njen suprug Vojislav Milošević, kome može zahvaliti što je danas živa.

– Doživela sam blaži oblik infrakta, koji, na svu sreću, nije ostavio nikakve posledice. Nije mi bilo ni na kraj pameti da može tako nešto da me zadesi. Sunčala sam se čitajući knjigu i u jednom trenutku mi je postalo pakleno vruće, pa sam bukvalno otrčala do mora i skočila u vodu. Odjednom mi se slošilo, počela sam da se davim. Strašan bol u grudima me je paralisao, ostala sam bez vazduha. Voja je primetio da se nešto dešava sa mnom, izvukao me je iz vode, dao mi veštačko disanje i odmah odvezao u bolnicu. Rekli su mi da je to bio zastoj srca jer sam pregrejana skočila u hladnu vodu. Odradili su mi sve potrebne analize i dobila sam terapiju koju redovno pijem. Eto, sve je dobro zahvaljujući mom mužu. On mi je spasao život, a ja sam mu pokvarila odmor – rekla je ona za “Svet”.

Scroll to top