BalkansPress

Dobro došli!

Anonimna devojka koja je odrasla u bogatstvu podelila je svoju ispovest sa javnošću i otkrila kako materijalne stvari uglavnom ne mogu da pruže sreću svakome.

– Tako sam odrasla, sve sam živo imala. Sa 24 godine se desilo da sam se zaljubila u momka koji je srednja klasa, vozi neko osrednje auto, ali je ipak pametan, inteligentan, prelep momak, najbolji student medicine u Beogradu.

Ona je dodala da ga je obožavala, ali se teško nosila sa kritikama prijatelja.

 

– Obožavala sam ga, sve dok moji prijatelji nisu počeli da ga ismevaju, da ga zovu “jugo boj”, jer vozi jugo. Bilo me je sramota dok sam izlazila sa njim, prosto su mi ušli u glavu – napisala je ona i prepričala šta se potom desilo:

– Ostavila sam ga uz objašnjenje da nismo ista klasa, da meni treba neko bogat, jer me moji prijatelji ne gledaju isto zbog njega. Rekao mi je: ”Zato i imam sve desetke i dajem sve od sebe da bih jednog dana, svojoj ženi obezbedio sve, ali džaba i to sve ako nema ljubavi.”

Međutim, onda je shvatila da je napravila veliku grešku.

– To veče sam shvatila da mi je džaba sve što imam kad sam njega izgubila. Borila sam se da se pomirimo, nije hteo. Sada ima ženu, radi u Čikagu kao kardiohirurg i ima jednogodišnje dete. A ja sam propala bogatašica koja živi od roditelja. I dalje ga volim – zaključila je ova devojka.

Scroll to top