BalkansPress

Dobro došli!

Pevač Željko Samardžić je pre osam godina saznao da ima probleme sa štitnom žlezdom, zbog čega su mu lekari savetovali da promeni način života i da se posveti svom zdravlju. On je to poslušao i počeo više da brine o sebi, a sada govori i kako se nosi sa bolešću.

- To je jedna autoimuna bolest štitne žlezde koja stvara povremene probleme, ali čim sam krenuo sa redovnim terapijama, onda je sve u redu. Svako jutro popijem po jednu tableticu i to je to. Žene uglavnom obolevaju od te bolesti, ali eto, mene je zadesilo i nosim se sa tim kako znam i umem. Kasnije sam saznao da dosta mojih prijatelja ima Hašimoto sindrom, a ja sam ga imao dugo a da to nisam ni znao - rekao je Željko.

 

Za Željkom su ludele mnoge žene, a brkovi koje je nedavno nosio iznenadili su mnoge. Pevač tvrdi da mu je taj imidž bio vrlo interesantan, ali je morao da ih se reši iz zdravstvenih razloga.

- Brkovi su otišli, a možda se jednog dana vrate. Bilo je interesantno, a onda sam imao nekih problema sa kožom, pa mi je smetalo brijanje. Sada kad gledam te slike, moram da kažem da su me poprilično ostarili - rekao je pevač kroz osmeh.

PROČITAJTE: "DA, RAZVODIMO SE, NAPUŠTAM GA!" Jovana Jeremić stavila tačku na brak sa Vojislavom Miloševićem (FOTO)

Željko i njegova supruga Maja su u braku 44 godine, a evo kako je ona gledala na njegovu promenu imidža.

- Supruga je dobila novog muža posle 40 godina braka (smeh). Maja i ja smo već 44 godine u braku i, ako bog da, da doživimo i 50 godina, da proslavimo zlatnu svadbu.

Scroll to top