BalkansPress

Dobro došli!

Zamislite da imate dete od 4 godine, koje je puno energije, zdravo i srećno.

A onda, odjednom, nezamislivo se desi. Nikad ne želimo ni da pomislimo da ovakva tragedija može da se desi upravo našem detetu, ali realnost je takva, da uvek postoji šansa da nas strefi užas koji se desio ovoj ženi.

PROČITAJTE: TUGA! Jedan od najomiljenijih voditelja u Srbiji doživeo OGROMAN GUBITAK!

Mali Metju Redar je voleo da se penje na stvari i uživao je u istraživanju.

 

Jednog dana je bio u kuhinji i počeo je da istražuje policu sa začinima. Malo cimeta mu je dospelo na ruke, a onda je, kao i sva mala deca, stavio ruke u usta. Tada je počeo da kašlje, a onda i da se guši.

Dobio je napad i njegova majka je pozvala hitnu pomoć. Dva sata kasnije, u bolnici, dečak je preminuo. Gušenje od cimeta je navedeno kao uzrok smrti.

Brijana, Metjuova majka, želi da raširi svoju priču kako bi sprečila da se ovo ponovi drugom detetu i moli vas do ovo podelite svojim prijateljima preko Facebooka-a i na taj način ih upozorite i možda spasite život nekog deteta.

Na internetu je trenutno popularan cimet izazov – pokušaj da se proguta kašika cimeta za manje od jednog minuta. Do sada je došlo do više slučajeva kolapsa pluća i problema sa disanjem zbog ovog glupog izazova.

Scroll to top