Teodora Viktorović (39) koja je u martu ove godine satarom usmrtila majku Ljiljanu (62) i baku Ivanku (91), na jučerašnjem ročištu opisala je užasna zlostavljanja koja je preživela od majke. 

– To što vi zovete odbranom, ja bih nazvala objašnjenjem kakav sam život vodila za ovih 39 godina – rekla je Teodora.

 

Ona je izrazila kajanje i rekla kako ubijenu majku i baku sanja žive.

 PRIZNANJE: Ubila sam majku i babu jer su me neprekidno vređale! 

 – Svesna sam svega što sam učinila, ali znam da ne mogu da vratim vreme. Uništila sam živote svoje familije, prijatelja i na kraju svoj. Možda bi sve bilo drugačije da ona, moja majka, nije započela svađu tog jutra. Noć pre toga nisam mogla da spavam, pa sam ujutru popila tablete “tolvon”, a popila sam i jednu ili dve table “rivotrila”, lekove za depresivna i anksiozna stanja – ispričala je glumica, pa dodala:

Foto: Facebook/TEODORAVIKTOROVI

– Oko 7:30 ispratila sam muža i sina iz kuće, a onda je ćerka Aleks zaplakala. Otišla sam do kuhinje da joj spremim mleko. Mora da sam usput zalupila vratima i probudila majku. Čim je otvorila oči, počela je da viče, vređa. Rekla sam joj da sam došla detetu da spremim mleko, a ona mi je odgovorila “Šta me boli dupe za tvoje dete!” Tada sam ugledala na kuhinjskim elementima sataru za meso. Uzela sam je u ruke – bila je teška. Okrenula sam se i zakoračila prema majci. Poslednje čega se sećam bila je njena raščupana kosa i oči – detaljno je ispričala Viktorovićeva.

Teodora je izjavila da se ne seća samih ubistava jer je imala “crnu rupu” u sećanju, kakvu je imala i ranije kad je kombinovala alkohol i tablete, a zatim je opisala svoje odrastanje u porodici.

– Moje detinjstvo bilo je strašno. Živela sam sa babom i dedom, a kada sam imala četiri godine, videla sam kako mi je majka nožem izbola oca. Svako letovanje bilo je puno krvi, tuča, uvreda. U jednoj svađi majka mi, pijana, stavlja nož pod grlo i preti da će me zaklati. Do 24. godine me redovno tukla, osećala sam se poniženo i nemoćno. Pretila mi je da će me izbaciti iz stana i da će me onda Cigani odvesti ispod mosta. Pričala mi je da zamišlja moju sahranu – rekla je okrivljena.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Scroll to top