Manekenka i fotomodel Klaudija Mejson otvoreno je progovorila o životu nakon moždanog udara.

Prvo što je rekla lekaru, kada joj je saopštio dijagnozu bilo je: “Ja sam premlada da bih doživela moždani udar”. Imala je tad samo 40 godina. Bila je u odličnoj formi budući se čitav život bavila plesom, a njena karijera modela i dalje je bila intenzivna.

 

 

Samo 36 sati pre tog razgovora s lekarom, plesala je u grupi, ali je morala da izađe iz dvorane zbog snažne glavobolje. Mislila je da se radi samo o migreni. Sledećeg dana, na audiciji za reklamu, srušila se u čekaonici.

A photo posted by Claudia Mason (@claudiamason1) on

 

- Lekari su mi kasnije rekli da je trebalo da reagujem na bol u vratu koji sam često osećala, a koji je ukazivao na ugrušak u arteriji - rekla je Claudia za NY Post.

Punih šest dana je ležala u bolnici i konačno je, kaže, shvatila: “Ja nisam superjunakinja. Nisam nepobediva. Iz bolnice sam izašla kao zahvalna žena”.

 

Imala je sreće. Na vreme je otišla u bolnicu gde je utvrđeno da se radi o blažem moždanom udaru, nakon kojeg, osim spoznaje o vlastitoj smrtnosti, nije bilo nekih ozbiljnijih posledica.

 

- Svima može da se dogodi. Život ide dalje. Više ne plešem, ali mi odgovara joga. Ko zna, možda se posvetim svojoj prvoj ljubavi, baletu. Život ima tendenciju da stvara pun krug - poručuje Klaudija.

I dalje se bavi manekenstvom.

 

(24sata.rs)

Scroll to top