Nakon što je Albertu Nađu bivša žena Jelena poslala preteće poruke u kojima želi smrt njegovoj ćerki Heleni (2), koju je dobio u braku sa drugom suprugom Mirnom, fudbaler je odlučio da za Kurir otvori dušu.

- Strašno! Šta da kažem o tim njenim porukama... Ja toj ženi nikad u javnosti nisam rekao nijednu ružnu reč. Ne želim ni sada, ali želim da ispričam konačno ono što je bilo, jer ovako ispada da sam ja taj koji je napustio ženu sa troje dece, ostavio ih bez ičega i da nisam brinuo o njima.

Pretnje batinama

Bivši fudbaler Partizana kaže da su problemi s Jelenom počeli odmah nakon razvoda. Tvrdi da je ona sa svojom majkom okrenula njihovu decu, Nemanju, Nikolu i Janu, protiv njega.

 

- Najstarijeg sina sam prijavio policiji jer mi je pretio batinama i poručio da mi je.e majku cigansku. Sa srednjim sinom trenutno imam korektan odnos, a pre godinu dana tražio sam DNK analizu za Janu. Možda će neko reći da sam džukela, ali imao sam sumnju jer mi je Jelena milion puta rekla da je Jana samo njeno dete. Na moju veliku radost, DNK analiza je potvrdila da je Jana moja ćerka - kaže Nađ.

Njega je bivša žena tužila za neisplaćene alimentacije. Ukupno 30.000 evra.
- Ne bežim od tužbe. Postoje organi koji će doneti odluku koju ću poštovati - kaže Albert.

On za Kurir prvi put priča i o razlozima razvoda od Jelene. Kaže da ga je varala s njegovim kolegom iz Partizana.

Zahvalan švaleru

- Svi znaju ko je taj dečko. Neću izgovoriti njegovo ime jer ne želim da ga kompromitujem. Ja sam mu zahvalan jer mi je otvorio oči. Inače, osetio sam da me vara. Rekao sam joj to, ali nisam bio siguran da li je neko iz Partizana ili neko povezan s klubom. Kad sam se vratio s puta, telefon joj je ostao na stolu. Stigla je poruka od njene drugarice da su se one dogovorile da se nađu s njim i sa još jednim igračem koji je u tom periodu igrao za Partizan - otkriva Nađ.

On kaže da su za to znali svi u klubu, osim njega.
- Pod.ebavali su me. Čak su me ljudi iz Upravnog odbora pitali da li treba da tom igraču s kojim me je varala produžimo ugovor. Rekao sam „naravno“, znao sam zašto su me to pitali. Kad sam se uverio, ostavio sam sve. 

Zasad nema komentar... Jelena Nađ

*Zasad nema komentar... Jelena Nađ

Silikoni

Nađ kaže da je tada Jeleni dao 10.000 evra za decu dok sud ne donese odluku o alimentaciji.
- Poneo sam samo kofer i pronašao stan. Posle nekoliko dana Jelena je od tih para stavila silikone i otvorila kafić. Kad je povećala grudi, fudbaleru s kojim se viđala je poslala poruku: „Jedva čekam da me uhvatiš otpozadi.“ Tu poruku sam lično video u njegovom telefonu - kaže za Kurir Nađ.

Tvrdi da je zbog Jelene, još dok su bili u braku, prestao da komunicira sa svojim roditeljima.
- Svako bi rekao da sam budaletina, ali ona je bila moja žena, rodila mi je decu. Bila mi je na prvom mestu - završava Nađ.

BILA U KRES KOMBINACIJI SA SMILJANIĆEM?

Priznanjem Kuriru da je njegova bivša žena bila u kres kombinaciji s njegovim klupskim kolegom, Albert Nađ je samo potvrdio ono što se spekulisalo još od 2011, kad se iselio iz kuće u kojoj je živeo s Jelenom i decom.

Tada se pričalo i pisalo da je Jelena Nađ varala supruga s najvećim zavodnikom među fudbalerima, Lolom Smiljanićem! Sagovornik Kurira iz tog vremena rekao je da je Nađ našao Smiljanićevu poruku u ženinom telefonu, što je potvrdilo njegove sumnje. Albert tada nije želeo da priča o tome, rekao je da su to privatne stvari, a Jelena je prekinula vezu novinaru Kurira kad je čula pitanje.

 

Bivša supruga
SVE SU TO NJIHOVE SPLETKE!

Kako bismo čuli i drugu stranu priče, juče smo pozvali Albertovu bivšu ženu Jelenu Nađ, koja je i posle razvoda zadržala muževljevo prezime. Ona nije odgovarala na naše pozive, a u jednom trenutku je čak bila nedostupna na broj telefona poznat redakciji. Poslali smo joj poruku s konkretnim pitanjem, na koju je Jelena kratko odgovorila.
- Na njihova spletkarenja (Alberta i njegove druge žene Mirne, prim. aut.) nemam komentar. Sama vodim brigu o troje dece, a istina će jednog dana izaći na videlo - napisala je u poruci Jelena.

OBEZBEĐENA Sve nekretnine su na jelenino ime 
DAO SAM JOJ SVE! I STAN, I KUĆU, I AUTO

Nađ kaže da je bivšoj supruzi ostavio sve nekretnine.
- Sve sam podredio njoj i deci. Radio sam kao crnac, a njena jedina obaveza je bila da čuva decu. Na njenu inicijativu sam kupio kuću u Sevilji, ali sam je prodao jer su troškovi bili ogromni. Plaćao sam joj telefonske račune od pet do 10.000 maraka. Ostavio sam joj i auto, za koji mi je nedavno stiglo da platim 10.000 evra jer nije plaćala parking. Kupio sam stan u Dalmatinskoj ulici na njeno ime, a ona ga je prodala. Napravio sam i kućerinu na placu njenog oca i nju sam joj ostavio da tamo živi s decom.

 

(Kurir.rs)

Scroll to top