Dvojica najmoćnijih svetskih lidera Vladimir Vladimirovič Putin i Donald Tramp tokom jučerašnjeg istorijskog susreta u Helsinkiju dotakli su se i situacije na Balkanu i rešenja kosovske krize!

Read more...

Ono što je bilo vidljivo na Briselskom samitu jeste da Rusija i dalje ostaje u fokusu NATO-a, pa u tom kontekstu treba sagledavati i poruke o takozvanom Zapadnom Balkanu, jer je Alijansa našem delu sveta posvetila neverovatnih šest tačaka završnog dokumenta, od ukupno 79.

Read more...

Od Berlinskog kongresa, kad su velike sile nacrtale novu mapu Balkana, stigli smo do Berlinskog procesa, koji je potpuno nemoćan da bilo šta pomeri sa mrtve tačke u ovom delu Evrope.

Read more...

Milijarder Džordž Soroš i njegovi „saveznici“ nastavljaju da rade na „uklanjanju nacionalnih vlada koje im blokiraju put“.

Read more...

Vojni analitičar Miroslav Lazanski smatra da mnogi NATO lobisti negiraju činjenicu da je osiromašeni uranijum ostavio posledicu po građane Srbije, te da se po ovom pitanju i u Skupštini Srbije vodila žučna rasprava.

Read more...

Dr Miroljub Petrović, srpski pseudo-geolog i publicista, zagovornik kreacionističkih ideja "Mlade Zemlje”, kao i teoretičar zavere ima novi biser koji će nasmejati i najveće hejtere njegovog "lika i dela".

Read more...

Pre nekoliko dana glumac Nenad Jezdić je u intervjuu za Kurir istakao da se Srpkinje danas oblače kao kurve. Ono što mi se ne dopada jeste činjenica da je taj komentar odgovor na pitanje šta normalan čovek treba da učini u vreme kad s naslovnica stižu vesti da deca umiru droge.

Read more...
Scroll to top