Crnogorac nije Njegoš, Marko Miljanov ni serdar Janko Vukotić, jer su oni Srbi. A Srbi nisu neki drugi narod, već okupatori.

Read more...

Ukoliko pokušaju da napadnu sever Kosova, Albanci rizikuju da izazovu totalni rat! Vojska Srbije je u ovom trenutku najjača sila u regionu i to šiptarski ekstremisti nikako ne bi smeli da zaborave.

Read more...

Hašim Tači je na obeležavanje stogodišnjice završetka Prvog svetskog rata u Parizu doveden kako bi se posumnjalo u to da Rusija čvrsto stoji iza Srbije, tvrdi za Sputnjik nekadašnji ministar spoljnih poslova Vladislav Jovanović.

Read more...

Najblaže rečeno, neiskreno zvuči jučerašnje izvinjenje francuskog ambasadora u Beogradu Frederika Mondolinija upućeno „predsedniku Vučiću i srpskom narodu“ zbog „protokola i rasporeda sedenja na svečanosti obeležavanja Dana pobede u Parizu“. Neiskreno, da ovog puta ne upotrebim teže reči.

Read more...

Volimo Francusku tačno onoliko koliko ona nas.

Francuski ambasador se izvinio srpskom predsedniku zbog „nespretnosti“ protokola koji je predsednika nepostojeće države smestio na mesto značajnije od onog na kome je sedeo predsednik države koja je u tom ratu izgubila trećinu stanovništva i dala nemerljiv doprinos velikoj pobedi.

Read more...

Nakon skandaloznog snimka na kojem Era Ojdanić onaniše, a koji je poslao devojčici od 17 godina, njegov prijatelj i kolega Bora Drljača oglasio se šokantnom izjavom.

Read more...

Tokom „Godišnjice obeležavanja dana Ne“, koji se proslavlja širom Grčke, Kipra i grčkih zajednica širom sveta 28. oktobra svake godine, Konstantin Kacifas je ubijen od strane albanskih specijalnih snaga RENEA. „Dan Ne“ predstavlja odbacivanje Musolinijevog ultimatuma od strane grčkog premijera Joanisa Metaksasa iz 1940. godine, da se Grčka podredi fašističkoj Italiji, kao i grčki kontra-napad protiv italijanskih snaga na planinama Pindus tokom grčko-italijanskog rata i grčkog otpora tokom okupacije.

Read more...
Scroll to top