U restoranu je sedeo profesor Vladeta Jerotić sa prijateljima. Jedan mladić je hteo da ih časti pićem, a ovaj mu je dao savet koji nikada neće zaboraviti…

Read more...

Neke lekcije se u životu nauče prekasno, a mogle bi mnogo da nam znače da smo ih znali na vreme. Upravo zbog toga je savet ovog simpatičnog Beograđanina zlata vredan za svakog mladom čoveka.

Read more...

Još pre Drugog svetskog rata Ivo Andrić srpski nobelovac je uočio problem sa arbanaškim pretenzijama na Kosovo i Metohiju. Poznati književnik tada je bio visoki diplomata Kraljevine Jugoslavije.

Read more...

Milan Jevđić je od pojavljivanja u emisiji "Život prica" postao poznat široj javnosti. Tu je ispričao svoju tužnu priču studenta medicine koji nema šta da jede.

Read more...

Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da se pritisci Amerike na Srbiju pojačavaju i ulaze u veoma ozbiljnu fazu.

Read more...

Mislim da će Aleksandar Vučić odbiti plan SAD, jer je više puta govorio da je za nas prihvatljiv samo kompromis, a ovo nije kompromis, već je samo jedan vid lepše upakovane kapitulacije, smatra Dragomir Anđelković politički analitičar.

Read more...

To što komandant NATO pakta za Evropu general Kurtis Skaparoti otvoreno preti Srbima zbog saradnje sa Rusima samo je nastavak politike koja ima za cilj slamanje kičme Srbiji, upozorava poznati vojni komentator Miroslav Lazanski.

Read more...
Scroll to top