"Odmah na početku da se nešto razumemo - nemam ništa ni protiv homoseksualaca, ni protiv njihove šetnje. Ko sa kim vodi ljubav i šeta pod ruku apsolutno je privatna stvar i svačije pravo. Volite se ljudi sa kim god hoćete.

Read more...

Sve više mladih odlazi iz Srbije, u potrazi za nekim boljim životom. Svako se oprosti na svoj način, a ova Beograđanka je odlučila da napiše pismo na Fejsbuku.

Read more...

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Marko Đurić gostovao je u emisiji  “Slobodno srpski”pre tri godine. Tom prilikom neke od tema bile su natalitet i Kosovo, a za vreme reklama ćaskao je s voditeljem emisije i smejao se na glas.

Read more...

Đorđe (Đurađ) Kastriota, poznat u istoriji kao Skenderbeg, bio je jedna od najinteresantnijih ličnosti balkanske i uopšte evropske istorije druge polovine 15. veka, hrabar borac protiv osmanskih osvajačai islamizacije,Srbin koga su Albanci prisvojili kao svog nacionalnog heroja.- rekao je docent dr Boris Stojkovski u četvrtak uveče na tribini u Kulturnom centru Novog Sada.

Read more...

Spisateljica i slikarka Mirjana Bobić Mojsilović na Fejsbuk stranici "All Me" osvrnula se na rijalitije koji, kako dođe jesen, kreću da se razmnožavaju, a iz godine u godinu učesnici su sve agresivniji.

Read more...

Vedrana Rudan juče je na svojoj Internet stranici objavila novi tekst. Tema je veoma aktuelna, a bavi se pronalaskom idealnog muškarca. Tekst objavljen na stranici rudan.info prenosimo u celosti.

Read more...

Miroslav Lazanski, pisac, novinar i vojno-politički komentator, komentarišući današnje nemire na Kosovu i Metohiji, da je Srbija pokazala svetu da nudi ruku prijateljstva, a da su to Albanci odbili.

Read more...
Scroll to top