Kako dođe hladno vreme svedoci smo da su parkovi po Beogradu pusti, dok su tržni centri i igraonice puni dece. Roditelji kao da nisu svesni da je opasnost od razboljevanja upravo veća u ovim zatvorenim prostorijama sa puno ljudi.

Read more...

Zakon jačeg čini se još uvek je na snazi. Mnogo puta smo se svi mi osvedočili u to da da je nepravda sveprisutna i da je mobing i te kako prisutan u srpskom društvu.

Read more...

Slovenački ekonomista Jože Mencinger ocenio je da su Grci, na neki način, pred dilemom "bolje rat nego pakt' - ako prihvate "rat", odmah su u velikim problemima, a ako prihvate "pakt" - nastavlja se mrcvarenje koje ne donosi zaokret.

Read more...

Prva i najvažnija stvar na kojoj se temelji zdrava ishrana je starost. Ni visina, ni težina, već broj godina! Metabolizam se menja svakih 7 godina i veoma je važno imati to na umu.

Read more...

Severina Kojić izgubila je bitku za starateljstvo nad sinom Aleksandrom koju je godinama vodila sa nekadašnjim partnerom, biznismenom Milanom Popovićem. Tim povodom, osvanulo je otvoreno pismo pevačici od Vedrane Rudan, koje vam prenosimo u celosti:

Read more...

Medicinske sestre su most između pacijenata i lekara u trenucima u kojima su ljudi najranjiviji – bilo da su životno ugroženi, u strahu za svoje zdravlje ili naprosto van sigurnosti svog života u uslovima koje ne mogu kontrolisati. Zbog toga su često prve na udaru kritika, a njihov posao nije nimalo lak. Biti medicinska sestra znači imati veliku dozu empatije, strpljenja, radnog elana i kondicije za stajanje na nogama ponekad do ranih jutarnjih sati, ali i znati kako ćutati. Naravno, nisu svi jednako dobri u svom poslu ili talentovani za njega, ali generalno to je profesija koja je vrlo potcenjena.

Read more...

Hrvatska glumica Jelena Veljača se u novoj kolumni osvrnula na brutalne i nacionalističke komentare i nikome nije ostala dužna. Veljača neko vreme boravi u Beogradu, a u Srbiju dolazi svako malo.

Read more...
Scroll to top