Matija Bećković je, nakon što je predstavnicima manastira Milentija uručio prilog za obnovu zdanja, koji je prikupljen od prihoda sa prednovogodišnje, tradicionalne poetske večeri “Veče sa Matijom”, rekao veoma zanimljive stvari.

Read more...

Lakcije života nude nam se na svakom ćošku ovog našeg pulsirajućeg grada. Ipak, ponekad je potrebno zastati i "pročitati" ih.

Read more...

BEOGRAD - Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović puštena je 2003. godine iz pritvora kako bi namamila odbeglog komandanta JSO Milorada Ulemeka Legiju, označenog kao organizatora ubistva premijera Srbije Zorana Đinđića!

Read more...

Voditeljka i novinarka Gorica Nešović nikad nije bila u Kući cveća i neće ni na dan kada je Josip Broz Tito preminuo. Gorica je otkrila da su sva deca imala u vreme Titove Jugoslavije dosijee.

Read more...

Najnovija kolumna Vedrane Rudan odnosi se na temu o kojoj bruji Balkan. Seksi snimci, slavne i manje slavne žene... I čemu sve to? Uz dozvolu autorke kolumnu prenosimo u celosti.

Read more...

Čuveni nemački psiholog, Ridiger Dalke, kaže da čovek kao dete raste na telesnom nivou, a kada telesno odraste, treba nastaviti da raste duhovno, no on nesvesno zaustavlja svoj program rasta (širenja) i javlja se bolest kao odgovor, poruka duše.

Read more...

Američka Srpkinja ili srpska Amerikanka, Danijel Pejdž, pričala je tokom Olimpijskih igara sa novinarima iz domovine i samo u superlativima pričala o Srbiji, Srbima, našoj reprezentaciji.

Read more...
Scroll to top