Sa svih strana a nažalost i iznutra, su delovanja protiv države Srbije i jednistva srpskog nacionalnog korpusa. To nije od juče, ali su srpski državnici, političari, naučnici i kulturni poslenici nalazili načina de se ta neprijateljska delovanja u relativnom miru kako tako amortizuju. Ako ništa da se barem verbalno, kulturom i naučnim stvaralaštvom suprotstave svakovrsnom nasilju.

Read more...

Dokument otkrio da je komandant SDG radio za crnogorsku tajnu službu, koja je bila protiv Miloševića, što je u Hagu pomoglo bivšim šefovima srpskog ogranka DB.

Read more...

Vedrana Rudan, omiljena Hrvatica kod Srba, poznata po svom britkom jeziku, oglasila se novom kolumnom. Ona je iznela svoje viđenje emisije "Supertalent" u kojoj je nedavno ponovo nastupala Sara Seifert, mlada Hrvatica iz Vukovara, koja je zadivila publiku svojim veštinama tverkovanja.

Read more...

U Da Nangu, velikoj luci u Vijetnamu sreli su seVladimir Putin i Donald Tramp.

Read more...

Znam da moji vršnjaci i ja nikad ne bismo smjeli upotrijebiti frazu “u moje vrijeme” jer će se onaj s druge strane stola, ako je mlađi od nas, a svi su mlađi od nas, isti čas isključiti. Ipak ne mogu odoljeti jer svakodnevno gledam mlade očeve kojih “u moje vrijeme” nije bilo.

Read more...

Ako te Srbija muči, brine, izaziva nervozu, strahove, i čini da gubiš smisao života, da zapadaš u depresiju i da ne vidiš izlaz – postoji samo jedan savet koji daje rezultate: ugledaj se na srpsku ženu.

Read more...

Advokat Toma Fila smatra da blato na pantalonama osumnjičenog za ubistvo pevačice, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv.

Read more...
Scroll to top