Predsednik SRS Vojislav Šešelj predlaže da se Zoranu Marjanoviću ponudi status svedoka saradnika kako bi za manju kaznu i druge povlastice otkrio sve što zna o zverskom ubistvu pevačice Jelene Marjanović i tako konačno doveo do hapšenja  monstruoznog zločinca.

Šešelj čvrsto veruje da Zoran nije neposredni ubica, ali da zna sve o zločinu koji se prošle godine u aprilu dogodio u Borči.

 

- Već sam predlagao da se svi članovi porodice Marjanović pohapse, da se drže u pritvoru i ispituju dan-noć sve dok neko od njih ne pukne i ne progovori. Ali, tužilac tu efikasnu metodu očigledno neće ili ne može da primeni. Zato je sada najbolje da se sada ponudi Zoranu neki dil i da on sam ispriča sve o Jeleninom ubistvu. Treba mu zauzvrat ponuditi manju kaznu i povlastice poput prebacivanja u drugu zemlju i promenu identiteta - objašnjava lider radikala i ističe da je to moguće samo ako Zoran nije lično ubio svoju suprugu.

Jelena Marjanović groblje Zoran Marjanović

*Zoran Marjanović na Jeleninom grobu, Foto: Marko Metlaš

- Prema informacijama koje raspolažem, Zoran nije neposredni ubica, ali jeste učestvovao u skrivanju dokaza i zataškavanju zločina. Sumnjivi su mi mnogo ostali članovi porodice. Po svemu sudeći, Zoran je posle ubistva, u kom nije učestvovao samo odvukao Jelenino telo do tog nasipa u Borči, gde je bačena. On, ubeđen sam, sve zna i može najbrže i najefikasnije da pomogne istrazi - uveren je Šešelj.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top