BalkansPress

Dobro došli!

Zbog njegove izjave, mnogi su ga napali, ali jedan pevač je podržao ove reči. Amfilohije je prilikom služenja liturgije u u Pećkoj Patrijaršiji prokomentarisao činjenicu da Srpkinje prave mnogo abortusa, a onda je javnost skočila. 

"One u svojim utrobama pobiju za jednu godinu više dece nego što su pobili Musolini i Hitler i Broz i ovi koji su ovde na Kosovu i Metohiji. A hoćete da kao narod imamo blagoslov Božji", rekao je mitropolit Amfilohije i time izazvao buru.

 

Društvene mreže su se ubrzo usijale, mnogi su ga kritikovali jer, kako kažu, niko se nije setio kolika je stopa siromaštva u Srbiji i da deci treba obezbediti mnogo toga.

Međutim, mnogi su mitropolitana i podržali, a jedan od njih je i pevač Nikola Rokvić.

On je na društvenoj mreži "Instagram" objavio potresnu sliku i jaku poruku koja je prati.

"Vidim svi bezbožnici skočiše na izjavu mitropolita Amfilohija Radovića, u kojoj veliki borac i čuvar pravoslavnog i srpskog identiteta u mučenoj bratskoj Crnoj Gori, kaže da srpkinje ubijaju više dece abortusom nego Hitler i Musolini što su ubili...Šta je tu netačno? Šta je tu tako strašno sem same istine koju je mitropolit izrekao!

 

Godišnje u Srbiji se prijavi preko 17 000 abortusa, a realan broj je mnogo veći...

Pa računajte... Da li vam smeta istina ili ste toliko ogrezli u gordosti i verovanju da je sva vlast na društveno prihvatljivom, palom, jadnom, malom, trulom, i kompletno posrnulom čoveku, koji jedini na ovoj našoj prelepoj planeti Zemlji ubija svoj plod, još dok se nije ni ispilio... Izgleda da i pilići imaju više svesti od ovih posrnulih društveno-evropski korektnih", napisao je Nikola.

(BalkansPress / Kurir.rs)

Scroll to top