Advokat Toma Fila smatra da blato na pantalonama osumnjičenog za ubistvo pevačice, neće biti dovoljno za podizanje optužnice ukoliko na njemu nije nađena i Jelenina krv.

Fila tvrdi da nije imao uvid u spise u tužilaštvu, ali da je od svojih prijatelja advokata koji rade na slučaju čuo čime raspolaže tužilaštvo.

 

– Onaj ko je izvršio ubistvo morao je na sebi da ima krv a ne samo blato. Dok je zverski ubijao Jelenu po ubici je prskala i krv, a ne samo blato. U slučaju „Marjanović“ radi se o čisto emotivnom ubistvu, a emocije mogu biti i ljubav i mržnja – dodaje Fila, izjavio je za Alo!

PROČITAJTE: U NASTAVKU ISTRAGE O UBISTVU PEVAČICE, ŽENA SA NASIPA RUŠI ALIBI ZORANU MARJANOVIĆU

Fila smatra da Zoran Marjanović ima dva iskusna advokata Veljka Delibašića i Aleksandra Zarića.

– Marjanović ima dva odlična advokata i dobro je što ćute jer bih im i ja to predložio dok ne vide čime tužilaštvo raspolaže. Ono čime raspolaže tužilaštvo je nedovoljno – rekao je Toma Fila.

PROČITAJTE: ŠOK INTERVJU NADE TOPČAGIĆ: Priča o poslednjim danima Jelene Marjanović, otkriva tajne Jelene Karleuše, Zorice Marković, Goce Tržan...

Poznati advokat je i ranije tvrdio da je policija zabrljala na uviđaju i ne zna se gde je pevačica ubijena.

– Sve to visi u vazduhu, a podigla se velika prašina u javnosti. U slučajevima kada su poznate ličnosti u pitanju ili kada mediji svakodnevno pišu o nerešenom ubistvu, kao u ovom slučaju, proces na sudu može da se pokrene samo ako postoje neoborivi dokazi – kazao je Fila.

PROČITAJTE: ODBILI DA SVEDOČE O UBISTVU JELENE MARJANOVIĆ: Saslušani Zoranova majka i sin iz prvog braka! (VIDEO)

Na pretpostavke da je Jelena ubijena dan ranije, pa sutradan bačena u kanal, kratko je prokomentarisao.

– To su sve priče, pretpostavke jednog čoveka, šta i kako je, dok ne vidite ne vredi ništa, ja sam profesionalac, moram da vidim, pa da verujem.

(BalkansPress / Alo.rs)

Scroll to top