Dr Miroljub Petrović, srpski pseudo-geolog i publicista, zagovornik kreacionističkih ideja "Mlade Zemlje”, kao i teoretičar zavere ima novi biser koji će nasmejati i najveće hejtere njegovog "lika i dela".

 

On je snimio sebe pored wc šolje, i kao što obično biva, nije se ustručavao da jasno iznese svoje stavove. Ovog puta je "udario" na poštovaoce električne muzike, pank muzike, ali i rok muzike.

Dr Miroljub Petrović

*Dr Miroljub Petrović foto: Printscreen/facebook

Takođe se osvrnuo na "vrstu" ljudi koja ide po muzičkim festivalima i "vrti glavom".

Dragi prijatelji, ukoliko hoćete da budete moderni i deo sveta, morate da pratite muzičke trendove. Nema više "Užičko kolo" i "polupani Srbi iz Crne Gore", to je primitivno, nećemo da se vraćamo u srednji vek. Treba da se ukočite kao mumija i govorite "ciiii", "ummm". Kakva harmonika, morate da "furate" električnu gitaru. Kada savladate svi lekciju, onda može da se otvori 158 poglavlje za pristupanje Evropskoj Uniji. Na muzičke festivale treba da povedete i roditelje jer i matorci moraju da vrte glavom. Nakon završetka festivala, treba da se otvore diskoteke u vrtićima, osnovnim i srednjim školama da se deca od malih nogu uči da vrti glavom.

 

On je dodao da je vrhunac večeri kod mladih da popiju koje pivce i da se "ufiksaju", pa da odu u kupatilo i zaglave na šolji kao gospoda iz Evropske Unije.

PROČITAJTE: ŠOKIRAĆETE SE! Evo zbog čega na Balkanu ovo leto pada kiša! PONAVLJA SE DOGAĐAJ IZ 2006. GODINE

Pogledajte novi urnebesni video Miroljuba Petrovića i obavezno pojačajte zvuk:

(BalkansPress / Espreso.rs)

Scroll to top