BalkansPress

Dobro došli!

Advokat ističe da je Milošević delom bio oslabljen zbog ponašanja članova porodice.

Čuveni beogradski advokat Toma Fila, poznat pod nadimkom "đavolji advokat", otkrio je do sada nepoznate detalje o kontaktima sa Slobodanu Miloševiću.

PROČITAJTE: Toma Fila progovorio otvoreno kao nikad dosad: Otkrio MRAČNE TAJNE Đinđića, Miloševića, Arkana, Legije...

On je govorio o njegovim danima provedenim u Hagu, odnosa sa ostatkom porodice, ali prisetio se i njegovog hapšenja koje umalo da se završi u krvi.

 

Kako kaže, Slobodan Milošević bi živeo hiljadu godina da ga nisu iznurivali u Hagu, objašnjava Fila.

- To je gore od batina, iznuruješ čoveka gomilom papira, čitanjem, pa kad spava, probudiš ga svetlom. A da su ga trovali, ne verujem - poručuje Fila.

Advokat ističe da je Milošević delom oslabljen zbog ponašanja članova porodice, pre svega ćerke Marije, koja je bila u nervnom rastrojstvu.

- Te noći kad su hapsili Slobu, Marija u potpunom nervnom rastrojstvu nagovara oca da treba da se ubije. Rekla mu je: "Kako smeš da dozvoliš da te hapse, ti si veličina". Sloba nije ni reč rekao, Mariju nikad nisu mogli da kontrolišu, a mi smo gledali odakle će izvući taj pištolj - seća se te večeri Fila.

Marka Miloševića je, ističe, u krivičnom postupku protiv Slobe spomenuo Mihalj Kertes, ali je posle promenio iskaz.

- Bio je spomenut oko milion i po maraka koje je navodno Marko uzeo i otišao za Rusiju, zatim da je držao one fri-šopove, švercovao... Ne znam stvarno šta je od svega toga istina - dodaje Fila.

Scroll to top